Hyppää sisältöön

Ian Poulter jäänee katkerasti ulos Mastersista

Ian Poulter olisi todella halunnut Mastersiin

Ian Poulterin tappio Kevin Kisnerille oli katkera. Poulter luuli ennen kierrostaan, että paikka oli sinetöity jo mahtumalla kahdeksan parhaan joukkoon kisassa.

Ian Poulter tullee viettämään Masters -viikon kotisohvalta kisaa seuraten. Maailmanlistan 50 parasta saavat kutsun tapahtumaan ja Poulterin sijoitus on reikäpelikisan jälkeen 51. Englantilaisen kannalta pelkkä Mastersin missaaminen ei ole suuri ongelma, vaan Ryder Cup -paikan metsästyksen kannalta poisjäänti on iso kolaus. 

Mediat olivat laskeneet pisteet väärin reikäpelimestaruusturnauksen aikana. Poulterille oltiin kerrottu ensimmäisen pudotuspelikierroksen voiton jälkeen paikan olevan sinetöity. Pisteet oli kuitenkin laskettu niukasti väärin ja Poulter sai tietää asiasta kymmenen minuuttia ennen puolivälieräänsä Kevin Kisneria vastaan. Voitto olisi luonnollisesti nostanut Poulterin listalla riittävän korkealle, mutta tappio ei riittänyt. 

Lieneekö tämä ollut osasyynä selkeään 8/6 -tappioon, joka lähetti englantilaisen ulos turnauksesta. Jos Poulter pelaisi vahvan kesäkauden, olisi helppo uskoa hänen olevan yksi vahvoista kandidaateista kapteenin valinnalla Pariisin kisakoneeseen. Poulterin tulisieluisuus Ryder Cupissa on tunnetusti tuonut hyviä tuloksia joukkuekilpailussa. 

Poulterilla on vielä kuitenkin yksi oljenkorsi päästä mukaan Augustaan. Tämän viikon Shell Houston Openissa jaetaan voittajalle paikka kilpailuun. Kuten Nike aikanaan käytti lausetta Tigerin markkinoinnissa: ”Winning takes care of everything”. 

Masters Tournament pelataan 5-8.4 Augustassa.

Etsi luettavaa