Hyppää sisältöön

Hyvigolfin Mika Nieminen aloittaa WiseNetworkilla golftoimialan johtajana: ”Tämä on ihan killerituote”

Mika Nieminen on nimitetty WiseGolfNetworkin toimitusjohtajaksi.

Hyvigolfin toimitusjohtaja Mika Nieminen on nimetty golfkenttien toiminnanohjausjärjestelmän WiseGolf Networkin toimitusjohtajaksi. Hän jatkaa tuplaroolissa miltei vuoden ajan.

Golfkentille toiminnanohjausjärjestelmiä valmistava WiseGolf Network Oy on nimittänyt toimitusjohtajakseen Mika Niemisen. Nieminen toimii Hyvigolfin toimitusjohtajana, ja hän jatkaa tässä tehtävässä myös vielä vajaan vuoden ajan.

Nieminen tekee siirtymäajan töitä kahdessa eri yrityksessä.

”Filosofiana on se, että tieto näin pienessä organisaatiossa ei siirry viikossa tai kahdessa. Rakensin Hyvigolfin hallitukselle ehdotuksen pitkästä siirtymästä, jotta heillä on aikaa miettiä ja rekrytoida uusi henkilö. He ottivat ehdotuksen tyytyväisenä vastaan”, Nieminen kertoi GoGolfille.

Niemisen mukaan hänelle on tullut vuosien varrella paljon rekrytointehdotuksia, mutta WiseNetworkin työtarjousta hän piti ensimmäisenä varteenotettavana vaihtoehtona.

”En olisi lähtenyt sinne, ellei tuote olisi järkyttävän hyvä. Tuote on sellainen, jota kehtaa edustaa ja josta tulee ihan ylivoimainen”, Nieminen sanoi.

WiseNetwork kertoo, että CRM-ohjatusta järjestelmästä löytyy kaikki golfkenttien toiminnassa tarvittavat digitaaliset työkalut: asiakkuudenhallinta, ajanvaraus, kilpailujen järjestäminen, markkinoinnin, myynnin sekä taloushallinnon ratkaisut. 

”Moni mieltää, että se (WiseGolf) on uusi ajanvarausjärjestelmä, mutta oikeasti se on kaikki golfkentän järjestelmät yhtä aikaa. Kaikki on nyt samassa järjestelmässä ja toimii ajantasaisesti. PK-yritykselle se on ihan killerituote”, Nieminen täydentää.

Osa tuotteesta on ollut Hyvigolfissa käytössä keväästä lähtien, mutta Nieminen kertoo, että tästä päivästä lähtien myös Hyvigolfin ajanvaraus on siirretty WiseGolf-alustalle.

Nieminen on vetänyt Hyvinkäällä sijaitsevaa kenttää vuodesta 2007 saakka. Golftoimialalla hän on työskennellyt neljännesvuosisadan ajan.

”Mika tuo organisaatioomme valtavasti golfliiketoiminnan ymmärrystä ja osaamista, jonka perusteella pystymme kehittämään työkaluja golfasiakkailllemme sekä uudistamaan alan toimintamalleja toimijoiden haluamaan suuntaan. Saamme joukkoomme samalla osaavan ja ahkeran tekijän sekä ennen kaikkea mielettömän tiimipelaajan varustettuna wiseläisen ajatusmaailmalla. Mikan verkosto golfalalla sekä muussa yrityskentässä on huikea ja tulee täydentämään Wisen verkostoa erittäin kattavasti”, kertoo WiseNetworkin toimitusjohtaja Hannu Myöhänen tiedotteessa.

Niemisen mukaan WiseGolf ryhtyy tarjoamaan tuotettaan myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Alkuun ainakin Pohjoismaihin ja Eurooppaan.

Etsi luettavaa