Hyppää sisältöön

Hyödynnä Vuosaari Linksin arkitarjous: Green fee alkaen 39 euroa

Vuosaari Links on kelpo kunnossa vaikeasta talvesta huolimatta. KUVA: JUSSI MIETTINEN

Pääkaupungin helmessä kevät on aina hyvä aika tulla pelaamaan. Vuosaaren kevätkunto on jälleen mitä parhain.

Pelikausi Vuosaari Linksissä on perinteisesti pitkä, ja kentän kunto ensimmäisistä kierroksista lähtien mitä mainioin. Väritkin ovat lämpötilojen noustessa muuttumassa päivittäin yhä kesäisemmäksi.

Alkanut golfkausi on saatu avattua kuivalla kentällä, jota on ehditty kehua griinien ja väylien tasaisuudesta. Viime syksynä käyttöön otettujen lyöntimattojen vaikutus on nähtävissä.

Tälle kaudelle kentän pelattavuutta on parannettu entisestään, jotta kierros rullaisi vieläkin paremmin. Pahimpia kohtia on hieman helpotettu, pallon löytymistä väylien ulkopuolella on pyritty parantamaan sekä kentänhoidollisin keinoin että väylien muotoilulla, rikkomatta kuitenkaan links-ilmettä.

Links on golfkenttätyypeistä kaikkein vanhin. Alun perin sillä on tarkoitettu meren lähellä sijaitsevaa, puutonta ja luonnonmukaisesti kumpuilevaa maastoa, ja Vuosaari Links by GoGolf on Suomessa se kenttä, jolla pääsee lähimmäksi alkuperäistä links-kokemusta.

Muita hyviä syitä saapua Vuosaareen ovat pari kesää sitten täysin uusittu visuaalisesti upea range sekä freesin näköinen talven aikana uusittu ravintola Links. Lähdöt tapahtuvat vuoroviikoin joko väylältä 1 tai väylältä 10.

Kevättarjous Vuosaari Linksiin

Käytä nyt hyödyksesi Vuosaari Linksin ohittamaton kevättarjous: green fee vain 39 € kaikkiin arkisin ennen kello 15 tapahtuviin lähtöihin. Tarjous on voimassa 13.5. saakka.

Tiiaikojen varauksen voi tehdä kirjautuneena WiseGolf-ajanvaraussivuston kautta osoitteesta sovelluskaupasta ladattavan WiseGolf-applikaation kautta tai puhelimitse 0600 19785 (hinta 75 snt/min +pvm).

Green feen -maksu suoritetaan caddiemasterin tiskillä paikan päällä.

Etsi luettavaa