Hyppää sisältöön

Huutokaupan kuumin tuote Charity Golfissa – Golfkierros kahdelle Patrik Laineen ja Sami Välimäen kanssa!

Patrik Laine ja Sami Vällimäki ovat seurakavereita Nokia River Golfista

Laine & Barkov Charity Golfin tuotto oli edelliskaudella yli 66 000 euroa. Tapahtuma järjestetään toistamiseen lauantaina Nokia River Goflissa.

NHL-tähdet Patrik Laine ja Aleksander Barkov viettävät aikaasa Tampereella, eikä paluun ajankohdasta valtameren taakse ole varmuutta. Parivaljakon  yhteinen golftapahtuma heinäkuusssa 2019 meni yli odotusten, hyväntekeväisyyteen Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry:lle kerättiin yli 66 000 euron shekki.

Tämän kauden kisan järjestämiselle löytyi ajankohta lauantaille 26.9, isäntäkentäksi toistamiseen Nokia River Golf.

Yleisö -ja fanitapahtumat ohjelmasta on jouduttu koronan takia jättämään pois, mutta kisasta erikoistapahtumineen, sekä illallisesta huutokauppoineen on tulossa täysipainoinen.

”Olemme saaneet nopealla aikataululla mukaan hyvän määrän yhteistyökumppaneita, kisaan 43 kahden hengen paria, sekä huutokaupattavaksi taas erittäin mielenkiintoisia tuotteita ja matkapaketteja NHL-peleihin”, kertoo tapahtuman järjestelyistä vastaava Sakari Soukka.

Patrik Laine osallistui kesäkuussa 2019 Nokialla pidettyyn ammattilaiskilpailuun. Peliseurana Peter Erofejeff

Patrik Laine osallistui kesäkuussa 2019 Nokialla pidettyyn ammattilaiskilpailuun. Peliseurana Peter Erofejeff

Juha Hakulinen

Golfarien kannalta kiinostavin tuote on 18 reiän golfkierros, jossa samaan ryhmään pelikavereiksi ja haastettaviksi lähtevät Suomen ykköspelaaja Sami Välimäki ja  Patrik Laine.

”Paketti on siis kahdelle henkilölle. Täysi golfkierros ja jälkipelit päälle. Reilun neljän tunnin aikana näkee ja kokee paljon näiden mukavien ja välittömien tähtien seurassa. Varmasti saa omaan peliin myös ajatuksia ja muistoja, jotka säilyvät ikuisesti”, Soukka hehkuttaa.

Golftapahtuma Nokia RIver Golfissa on käytännössä täynnä, mutta Soukan kautta ovelle voi vielä koputella, mikäli pelaaminen hyvän asian puolesta kiinnostaa.

Ravintola Ziberiassa  iltatilaisuuden yhteydessä järjestettävään huutokauppaan voi osallistua myös etänä.

Ensimmäistä kertaa kaudella 2019 järjestetyn tapahtuman tuotto yllätti positiivisesti  myös järjestäjät.

Ensimmäistä kertaa kaudella 2019 järjestetyn tapahtuman tuotto yllätti positiivisesti myös järjestäjät.

Aleksander Barkov ja Patrik Laine pistivät edellisvuonna kisassaan todella hyvällä asenteella kroppaa peliin tapahtuman onnistumiseksi. Parivaljakko on myös tällä kerralla aamusta iltaan mukana

Lista huutokaupan tuotteista

Laine & Barkov Charity Golf

Etsi luettavaa