Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : Hirsala Golf

Huippukunnossa heti alkukaudesta – luonnollisesti

Hirsala Golf sijaitsee keskeisellä paikalla Kirkkonummella, mutta keskellä luontoa. KUVA: LASSI PEKKA TILANDER

Hirsala Golfin griinit olivat huippukunnossa heti kauden alussa, mistä kuuluu kiitos kentänhoidolle ja Pohjoismaiden ensimmäiselle Master Greenkeeperille Janne Lehdolle.

Hirsala Golfissa kausi saatiin käyntiin erittäin lupaavissa merkeissä. Kenttä on talvehtinut hyvin ja avauslyönnit päästiin suorittamaan jo huhtikuun puolivälissä. Eikä puttaamista tarvinnut avausviikonloppunakaan suorittaa perunapeltoimaisilla talviviheriöillä, vaan erittäin hyväkuntoisilla, vihreillä griineillä.

Luonnonvoimat ovat olleet tänä keväänä golfkenttien puolella eteläisessä Suomessa. Hirsala Golfissa iso kiitos kentän kunnosta menee luonnon suopeuden lisäksi kenttämestari Janne Lehdolle ja koko kentänhoidolle.

Lehto tiimeineen on vuosien ajan tehnyt sinnikästä, suunnitelmallista ja palkittuakin työtä entistä paremman Hirsala Golfin puolesta. Vilpittömästi voi todeta työn kantavan näkyvää hedelmää. 

”Kentänhoito on tiimityötä, jossa jokaisella on tärkeä osa. Pysyvä ja kiinteä tiimi auttaa meitä yhteisen tavoitteen saavuttamisessa”, Lehto kertoo

Ei siis ihme, että Players First -kyselyssä Hirsalan viheriöt on arvioitu alkukaudesta koko Suomen parhaiksi.

Neljättä kauttaan Hirsala Golfin peräsimessä aloittava toimitusjohtaja Jussi Kuusela on syystäkin innoissaan uuden kauden alussa. Tekemistä ja ajoittaista kiirettä riittää, mutta se vain nostaa hymyn toimitusjohtajan kasvoille. Pitkä talvikausi on tehty suunnitelmia, nyt on aika suorittaa.

”Kaikki Hirsala Golfin osa-alueet ovat entistä paremmassa kunnossa ja koko Hirsala Golf on 100-prosenttisen valmiina kiireiseen kauteen”, Kuusela vahvistaa. 

Hirsala Golfin vahvuus vieraspelaajan silmin on kentän loistavan kunnon lisäksi peliaikojen hyvä saatavuus. Pelaamaan pääsee usein nopeallakin varoitusajalla. Kentän sijainti Länsiväylän ja Kehä III:n kupeessa tekee siitä helposti saavutettavan ja esimerkiksi Helsingistä matka-aikaa tulee vain noin 30 minuuttia.

”Hirsala Golf on yllättävän lähellä, mutta silti täysin omassa rauhassaan. Olemme mukavasti sivussa kaikesta hälinästä”, Kuusela kertaa.

Pelaajien viihtyvyyttä Hirsala Golfissa parantavat entisestään kiitelty lähipelialue ja Novelle -range. Luontoa visuaalisesti ja tyylikkäästi mukaileva harjoitusalue antaa myöden 40 metrin lyönneille ja puttiviheriöllä on tilaa (1 100 m2) pitkillekin puteille. Kierroksen jälkeisen onnistumisen tuloskortin lukemasta huolimatta takaa tälläkin kaudella palkittu golfravintola Vista Verde. 

Hirsala Golfiin on mutkatonta tulla. Kenttään on helppo ihastua ja kesäpäivä on lähes poikkeuksetta onnistunut. Luonnollisesti.

Etsi luettavaa