HSBC Champions – Viisi voittajaehdokasta

Brooks Koepka on väläytellyt osaamistaan

Sheshan International vaatii laadukasta golfia. Kilpailun voittajista löytyy laadukkaita nimiä.

Justin Rose puolustaa voittoa kaudelta 2018. Loppukausi oli myös loistava päättyen FedEx Cup voittoon. Viimeisessä neljässä kilpailussa sijoitukset ovat 2,2,4 ja 8. BMW Championshipin jälkeen Rose ehti käydä maailmanlistan kärjessä mutta lähtee nyt kilpailuun kolmannelta sijalta. Englantilaista voidaan pitää erittäin vahvana vaihtoehtona.

Rory McIlroy lähtee uuteen kauteen hyvällä fiiliksellä. Viime kautta hidastivat loukkaantumiset ja mailasopimuksen vaihtoon liittyvät muutokset. Nyt pelillä on aikaa asettua uomiinsa ja se saattaa tapahtua jo tällä viikolla.

Adam Scott oli lievässä pimennossa kaudella 2018 mutta pelin taso on nousussa. Viime viikolla Malesiassa hän pelasi viimeisen kierroksen tulokseen 63 sijoittuen kymmenenneksi. PGA Championshipistä tuli myös kolmas sija. Scottilta jäi tietysti Ryder Cup viikko väliin, eikä hän pelannut Tour Championshipissä. Nyt akuissa pitäisi olla reilusti virtaa.

Dustin Johnson on ainoa pelaaja, joka on voittanut kaikki neljä WGC kilpailua urallaan. Voitto Kiinasta tuli kaudella 2014 ja viime vuonna hän oli toinen. Tour Championshipin kolmas sija osoittaa pelin olevan yhä vahvalla tasolla.

Brooks Koepka palaa kehiin viime viikon voiton saattelemana. Tuore maailman ykkönen on parhaassa vireessä. Aikaerot tai matkustelu ei tunnu haittaavan rentoa amerikkalaista. Koepka hakee ensimmäistä voittoa WGC kilpailusta ja ura onkin saanut reilusti uusia saavutuksia viime aikoina.