Hyppää sisältöön

Hossler johtaa Las Vegasissa – näin Lexi Thompson pärjäsi avauskierroksella miehiä vastaan

Lexi Thompson on seitsemäs nainen koskaan, joka pelaa PGA Tourin kilpailun. KUVA: GETTY IMAGES

Lexi Thompson aloitti kohtuullisen hyvin, vaikka on jäänyt kymmenen lyöntiä kärjestä PGA Tourin kisassa.

Tällä viikolla pelattavassa PGA Tourin Shriners Children Openissa kiinnostaa yksi asia ylitse muiden: kuinka Lexi Thompson pärjää miehiä vastaan?

Avauskierroksen perusteella, joka Lexiltä jäi tosin kahden reiän osalta kesken, yllättävän hyvin. Thompson on 16 pelatun reiän jälkeen tuloksessa +1 ja jaetulla 76. sijalla.

Thompsonilla riitti jonkin verran tapahtumia ensimmäisen yhdeksän reiän aikana. Hän pelasi ne kaksi yli parin tehtyään kahden birdien lisäksi kaksi bogia ja tuplan. Sen sijaan takaysi kulki seitsemän pelatun reiän osalta tasaisesti. Kuusi paria ja yhden birdien.

Tosin 17. reiällä Thompsonille jäi vielä jäljelle vielä kohtuullisen haastava par-putti.

Lexi Thompson on vielä hyvin pelissä mukana PGA Tourin kisassa. KUVA: GETTY IMAGES

Hieman vajaaksi jääneen kierroksen jälkeen Thompson kertoi, kuinka upea kokemus oli pelata ensimmäistä kertaa ja seitsemäntenä naisena koskaan PGA Tourilla.

”Ykkösen tiillä oli niin paljon ihmisiä katsomassa ja seuraamassa peliä muutamien ensimmäisten reikien aikana”, Thompson kertoi PGA Tourin sivuilla.

”Pelaaminen oli yksinkertaisesti upeaa, erityisen hienoa oli nähdä paljon lapsia yleisön joukossa. Fanit ovat tärkeitä, ja heitä varten jatkamme pelaamista ja toivottavasti onnistuminen kasvattamaan peliä”, hän jatkoi.

Kilpailua johtaa Yhdysvaltain Beau Hossler, joka aloitti Las Vegasissa pelattavan turnauksen huipputuloksella 62 (-9). J.T. Poston ja Cameron Champ vaanivat häntä lyönnin perässä.

Euroopan Ryder Cup -joukkueen nuoret leijonat Nicolai Højgaard ja Ludvig Åberg onnistuivat alittamaan parin. Åbergin tulos oli 69 (-2) ja Højgaardin (-1).

Tulospalvelu

Etsi luettavaa