Hyppää sisältöön

Honkalalla ja Lindellillä jäätävän kova alku Vierumäellä – nousseet jo kärkikymmenikköön

Matias Honkala on aloittanut toisen kierroksen vauhdilla.

Matias Honkala pelasi ensimmäiset kolme reikää neljä alle parin ja noussut tulosluettelossa kohisten. Oliver Lindell aloitti kierroksen eaglella ja on tehnyt sen jälkeen vielä kaksi birdieä. Kuuden reiän jälkeen he ovat nousseet jo kärkikymmenikköön.

Matias Honkala lähti porteista vauhdilla Vierumäki Finnish Challengessä. Kolmen ensimmäisen reiän jälkeen hän oli toista kierrosta neljä alle parin.

Ykköseltä startannut Honkala teki kahdelle ensimmäiselle reiälle birdien ja kolmannelle reiälle eaglen. Vierumäen Cooke-kentän kolmonen on 371 metriä pitkä par 4. Honkalan toinen lyönti, meni reikään noin 120 metristä.

Kun Honkala onnistui tekemään birdien myös viidennelle reiälle, hän oli kuuden reiän jälkeen kierrostaan viisi alle parin ja yhteistuloksessa seitsemän alle. Tuloslistalla Honkala on noussut yli 50 sijaa ja hänen nimensä komeileekin jo seitsemänneksi korkeimmalla. 

Honkalan kauden paras sijoitus Challenge Tourilla on kolmas sija, joka tuli muutama viikko sitten Itävallassa. Eilen 70 (-2) pelannut Honkala löi palloa erinomaisesti, mutta ei oikein saanut putteja uppoamaan. Nyt vaikuttaa siltä, että kulmarautakin on ollut kuumana.

Myös Oliver Lindell on saanut toiseen kierrokseen vahvan alun, sillä hän teki heti ykkösreiälle eaglen. 

Oliver Lindell teki perjantaina ykköselle eaglen. Kuva on torstailta.

Oliver Lindell teki perjantaina ykköselle eaglen. Kuva on torstailta.

Tomi Natri

Kun Lindell teki birdiet vielä rei’ille neljä ja kuusi, on hän noussut Honkalan kanssa samaan seitsemän alle parin yhteistulokseen ja jakamaan seitsemättä sijaa. Tätä päivää hän on neljä alle parin.

Kim Koivu aloitti birdiellä, mutta teki kuudennelle bogin. Hän jatkaa tuloksessa kolme alle parin ja on 52:ntenä.

GoGolf seuraa Vierimäki Finnish Challengeä paikan päältä koko viikonlopun ajan. Ota seurantaan GoGolfin Insta, jonka tarinoihin ja syötteeseen tuotamme materiaalia kisasta koko viikon ajan.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa