Hyppää sisältöön

Honkala seitsemän pisteen päässä kärjestä Århusissa – Hietala jahtaa voittoa Saksassa

Alex Hietala jahtaa huomenna voittoa Pro Golf Tourin kauden viimeisessä kilpailussa. KUVA: GETTY IMAGES

Matias Honkala putosi hieman tulosluettelossa Tanskassa. Alex Hietala on lyönnin kärjestä Saksassa.

Matias Honkala lähtee seitsemän pisteen takaa-ajoasemasta Aarhus Alliance -kilpailun päätöskierrokselle, joka pelataan huomenna. Sipoolaisen sijoitus kahden kierroksen jälkeen on jaettu 15:s.

Kilpailu, joka kuuluu Nordic Leagueen, pelataan proamina ja pelimuotona on pistebogey. Eilen Honkala hankki 39 ja tänään 36 pistettä eli hänen yhteispistemääränsä on 75.Hän on kahden kierroksen jälkeen kisaa kolme alle parin.

Kilpailun kärkipaikkaa jakavat Nordic Leaguen ranking-kakkonen Charlie Lindh ja eilen kisaa yksin johtanut Frederik Tøttenborg. Heidän pistesaldonsa on 82 eli kymmenen alle parin.

Kilpailun toinen suomalainen Ilari Saulo jakaa 19:tä sijaa 74 pisteellä.

Hietala loistovedossa Saksassa

Toinen sipoolaislähtöinen pelaaja Alex Hietala on hienosti toisena Castanea Resort Championshipissa tuloksella -7 (67-68). Hän on vain lyönnin isäntämaan Timo Vahlenkampia perässä.

Turnaus kuuluu pääosin Keski-Euroopan maissa pelattavaan Pro Golf Touriin.

Hietala on kiertueen rankingissa ennen tämän viikon kilpailua 18:ntena, mutta hänellä on oivallinen mahdollisuus kohentaa sijoitustaan oikein kunnolla, sillä potissa 50 000 euroa, josta voittaja kuittaa 7 800 euroa ja yhtä monta ranking-pistettä.

Rankingissa viiden joukkoon Hietalalla ei kuitenkaan ole enää mahdollisuuksia nousta. Tätä paikkaa rankingissa pitää hallussaan lyönnin Hietalan edellä oleva Vahlenkamp, joka voitti edellisen kisan elo-syyskuun vaihteessa.

Matias Rantala jakaa sijaa 13 tuloksella -2 ja Lassi Burman 28:ta sijaa tuloksella +2.

Tulospalvelu, Nordic LeagueTulospalvelu, Pro Golf Tour

Etsi luettavaa