Hyppää sisältöön

Honkala kärkikymmenikössä, tällä kertaa Challenge Tourilla – Ruuska teki hukkareissun Tanskaan

Matias Honkala jakaa kymmenettä sijaa Copenhagen Challenge -kisassa avauskierroksen jälkeen. KUVA: GETTY IMAGES

Matias Honkala oli hyvässä vireessä Copenhagen Challengen avauskierroksella.

Matias Honkala on ollut huippuvireessä keväällä Nordic Leaguen kilpailuissa. Hän on pelannut kiertueella yhdeksän kilpailua ja sijoittunut neljä kertaa kärkikymmenikköön.

Tällä viikolla Honkala hakee menestystä sarjatasoa korkeampaa eli Challenge Tourilta. Avauskierros lupaa hyvää, sillä sipoolainen on 18 reiän jälkeen kilpailussa jaetulla kymmenennellä sijalla.

Honkalan kiersi kööpenhaminalaisen Royal Golf Clubin kentän 70 lyönnillä eli kaksi alle parin. Ero kärkeen on vain kolme napsua.

Kisaa johtaa yhdysvaltalainen Julian Suri, jolla on Tanskasta hyviä muistoja. Hän voitti vuonna 2017 Tanskassa pelatun Made in Denmark -kisan, joka kuului tuolloin European Touriin.

Kilpailu on erittäin tasainen, sillä peräti 20 pelaajaa mahtuu kolmen lyönnin sisään toisistaan.

Kisan toisella suomalaisella Oliver Lindellillä oli synkkä päivä. Hän pelasi tuloksen 80 (+8) ja on kaukana kärjestä sijalla 140.

Lauri Ruuska ei lopulta mahtunut lainkaan kilpailuun. Hän sai keskiviikkona kuulla kesken Finnish Tourin Pro-Am-tapahtuman, että on ensimmäisellä varasijalla Copenhagen Challengeen ja päätti lentää riskillä Tanskaan hakemaan pelipaikkaa.

Valitettavasti sitä ei irronnut, joten Ruuska teki hukkareissun juuttien maahan.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa