Hyppää sisältöön

Hoffman ja Palmer scramblasivat tuloksen 56 – sekaparit hyvissä asemissa avauskierroksen jälkeen

QBE Shootoutin avauskierroksella pelattiin kovia scramble-tuloksia.

Charley Hoffman ja Ryan Palmer johtavat avauskierroksen jälkeen kahdella lyönnillä QBE Shootout -parikilpailua. Kummallekin kilpailu on uran kymmenes, mutta tänä vuonna he pelaavat ensimmäistä kertaa yhdessä.

Kemia kaksikon välillä selvästikin toimii, sillä he pelasivat Tiburon Golf Clubin avauskierroksen tulokseen 56 eli 16 lyöntiä alle parin. Pelimuotona oli scramble.

Charley Hoffman ja Ryan Palmer olivat kovassa vedossa perjantaina. KUVA: GETTY IMAGES

Tulos on kova, mutta kerran aiemmin Palmer on pystynyt parempaan. Kolme vuotta sitten hän pelasi sittemmin LIV Golfiin siirtyneen Harold Varner III:n kanssa lyönnin paremmin.

Kaksikko teki eilen kolmelle par 5 -reiälle eaglen ja täydensivät sitä kymmenellä birdiellä. He pelasivat kummatkin ysin 28 lyönnillä eli kahdeksan alle parin.

Kakkossijaa kisasa jakavat Max Homa ja Kevin Kisner sekä Corey Conners ja K.H. Lee. He ovat kahden lyönnin päässä kärkiparista kolmen kierroksen kilpailussa.

Lisää mielenkiintoa PGA Tourin kilpailuun tuovat Nelly Korda ja Lexi Thompson. Korda pelaa Denny McCarthyn ja Thompson Maverick McNealyn kanssa.

Kummatkin sekaparit ovat hyvissä asemissa pelattuaan avauskierroksen 60 lyönnillä, mikä riittää jaettuun neljänteen sijaan. Kaikkiaan pareja on mukana 12.

Toiselle kierrokselle pelimuoto vaihtuu greensomeksi. Siinä kummatkin pelaajat avaavat. Peliä jatkaa se, kumman avausta ei valittu ja pallo jatketaan reikään asti vuorotellen lyöden.

TULOSPALVELUT
TARJOAA

DP WORLD TOUR

Dubai Desert Classic
Mikko Korhonen, Tapio Pulkkanen, Kalle Samooja ja Sami Välimäki

AMATÖÖRIGOLF

NSW Medal, miehet
Jaapo Jämsä

AMATÖÖRIGOLF

NSW Medal, miehet
Katri Bakker ja Henni Mustonen

ALL THAILAND GOLF TOUR

Boonchu Ruangkit Championship
Janne Kaske


Etsi luettavaa