Hyppää sisältöön

Hitting bombs -kappale on kunnianosoitus somevelmuilija Phil Mickelsonille

Phil Mickelsonista on kehkeytynyt varsinainen somevelmuilija.

Phil Mickelson on ottanut lyhyessä ajassa sosiaalisen median haltuun.

Kun Phil Mickelson aloitti noin vuosi sitten sosiaalisessa mediassa, harva olisi uskonut, millaista materiaalia yksi kaikkien aikojen golfareista sinne tuottaakaan.

Mickelsonin videot ovat olleet melkoinen poikkeus valtavirrasta, sillä 50 vuoden rajapyykkiä lähestyvästä ”Leftystä” on kuoritutunut melkoinen somevelmuilija.

Hauskoja golfvideoita koostava Skratch TV on koostanut Mickelsonin somepäivityksistä nauruhermoja kutkuttavan musiikkivideon, jonka nimi on ”Hitting Bombs”. Kappale on DJ Steve Porterin käsialaa.

Mickelsonin pommit tulivat tutuksi viime huhtikuussa, kun hän julkaisi sosiaalisen median kanavissaan videon, jossa hän ajaa kuuluisaa Magnolia Lanea pitkin kohti Augusta Nationalin klubitaloa.

Videolla hän perustelee lähipeliguru Dave Peltzin tilastoihin perustuen, että Augustassa pitkistä avauksista eli pommeista. saa huikean edun verrattuna muihin kenttiin, koska lähestymisten pitää osua niin pienelle alueelle. Sana bombs toistuu minuutin videolla useaan otteeseen.

Parhaillaan käynnissä olevassa Tour Championshipissä Mickelson ei ole mukana. Kauden päätöskisaan otettiin mukaan FedEx Cupin 30 parasta pelaajaa, mutta Mickelsonin sijoitus oli 47:s.

Tuoreessa Instagram-päivityksessään Mickelson toteaakin, että olisi mielellään kisassa mukana, mutta auringonottaminen ja laatuviinin ryystäminen somea päivitellen ei ole sekään pöllömpi tapa viettää aikaa.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

I would love to be competing at East Lake right now, but sipping 1985 Haut-Brion poolside while working on my tan and spending time on social media isn’t a bad way to spend the week either.

Henkilön Phil Mickelson (@philmickelson) jakama julkaisu Elo 23, 2019 kello 12.30 PDT

Etsi luettavaa