Hyppää sisältöön

Hit It -kampanjan valitut palat – toimituksen poiminnat huipputarjouksista

Kymmenistä supertarjouksista löytyy kestohittejä, sekä muutama käsittämättömän kova tarjous, jotka on syytä ruksata ja miettiä, kenen kanssa on kentälle tai matkaan lähdössä.

Goflkesän kuumimmat tarjoukset ovat nyt myynnissä. Tarjouksiin tustutumalla syttyy ajatuksia ja heräteostoksia pelaamiseen, golfin ja matkailun yhdistämiseen.

Huomioi myös GoGolfin huippuvalmentajien teematunnit, sekä golfin ja padelin yhdistäminen.

Hit It -kampanjan ajan (30.6-7.7) GoGolfin eduista voivat nauttia kaikki golfarit, myös ne joilla ei ole GoGolfin jäsenyyttä.
Tämä tarkoittaa sitä, että myös GoGolf Guide -diilit ovat kaikkien hyödynnettävissä. Kesän ja syksyn golfit on erittäin edullista suunnitella ja ostaa nyt.

Tähän artikkeliin nostetut tarjoukset on valinnut toimituksen puolesta Teemu Tyry.

Parhaat green fee -tarjoukset

Bjärkas Golf , green fee kahdelle + auto 79 € (ovh. 94 €)

Upea kesäretken kohde Kemiön saarella. Väyliltään monipuolinen maan ainoa 18-reikäinen par 3-kenttä idyllisessä maalaismaisemassa.
Soveltuu mainiosti osaavalle pelaajalle lähestymislyöntien ja lähipelin terävöittämiseen, kuin myös vähemmän pelanneelle taitojen harjaannuttamiseen, onnistumisten tunteiden kokemiseen.
Elämysretken kruunaa Bjärkasin perinteitä huokuva klubitalo ravintoloineen.
 

Lassi Pekka Tilander

Ringside Golf Espoo, 2 x green fee 89 € (ovh. 159 €)

Pääkaupunkiseudun pelatuin 18-reikäinen kenttä. Silti tunnelmaltaan kiireetön, rento ja nopea kiertää.
Vieraspelaajien korkealle arvostama ravintola, sekä pelin jälkeen jälkipelit terassilla.
Hinta-laatusuhde on tarjouksen myötä enemmän kuin kohdillaan.

Kotojärvi Golf, green fee kahdelle 64 € (ovh. 98 €)

Kartanomaisemassa järven rantaan rajoittuva kenttä ylittää useimpien odotukset luonteikkuudellaan.
Vaihtelevia selkeitä väyliä, napakat viheriöt. Vähemmänkin osaava pääsee loistamaan.
Tyylikäs ja kodikas klubitalo. Jack Nicklaus teki Kotojärvelle lay-outin, jota ei kuitenkaan toteutettu.

Tahko Golf, green fee kahdelle, auto ja poletit 115 € (ovh. 165 €)

Tahkolle lähdetään viettämään laatuaikaa perheen ja ystävien kanssa. Golfauton yleistyä käyttö antaa yhteistä aikaa, mahdollistaen myös reippailun kierroksen aikana.
Tahkolla pelaajalla on positiivinen haaste kahden mainion kentän välillä. Entistä useammat viettävät useamman päivän, ehtiäkseen kiertää molemmat, ja käyttääkseen resortin muita tasokkaita palveluita.

Kymen Golf, koko lähtö 140 € (ovh. 212 €)

Kosti Kurosen kynänjäljen tyylikkäimpiä kenttiä Suomessa. Golfkulttuuri näkyy ja tuoksuu Kotka Golf Centerin alueelle saavuttaessa.
Mainio sekoitus keskenään erilaisia väyliä metsäisessä maisemassa, osin meren rannalla. Puuston harvennukset ovat entisestään parantaneet maisemia
Kokemus, johon moni yhdistää  rantavisiitin ja/tai yöpymisen viereisessä Santalahden lomakeskuksessa.

Ruuhikoski Golf, green feet kahdelle 80 € (ovh. 110 €)

Pohjanmaan ylpeys Seinäjoen kupeessa. Huippusuunnittelija Robert Trent Jones Jr:n klassikkokenttä tarjoaa luonteikkaita, toisistaan poikkeavia väyliä koskimaisemassa ja pinnanmuodoiltaan yllättävän vaihtelevassa maastossa. Ruuhikoskella  puitteet pidetään erinomaisessa kunnossa, joka huokuu koko klubimiljöössä.
Hinta-laatusuhteeltaan erinomaista parempi kokemus.

Kotimaan golfmatkailun helmi – koe Paltamo ja Kajaanin Golf

Paltamo Golfin 10. reikä lukeutuu ehdottomasti kentän vaikeimpiin

Lassi Pekka Tilander

Paltamo, 1 vrk:n golfpaketti kahdelle 278 € (ovh. 318 €)

Markku ”Näppis” Leinosen kotikenttä on käsite suomalaisessa golfissa. Ronald Fream on  suunnittelijana päässyt toteuttamaan itseään onnistuneella tavalla etenkin hienoilla rantaväylillä.
Majoitus uudistetussa hotelli Kainuun Portissa, green feet kahdelle Kajaanin Golfissa sekä maamme kauneimpiin lukeutuvalla Paltamo Golfin kentällä saa tarjouksen kautta todella edulliseen hintaan.
Elämys joka saa golfarin lumoihinsa, monasti pidentämään vierailun kestoa ja useimmat palaamaan vuosittain takaisin. Maaginen kohde.

GoGolfin teematunnit – rakenna peliisi uusia vahvuuksia

GoGolfin huipppuvalmentajista teematunteja tarjoavat Timo Karvinen, Marko Kumm sekä Janne Martikainen.
Pienryhmässä valitsemasi pelin osa-alueen läpikäyminen, harjoitteeet ja henkilökohtaiset ohjeet muodostavat mainion kivijalan pelin parantamiselle.
Pelkästään oman tilan ja puutteiden tiedostaminen, kartan rakentaminen kohden parempia suorituksia tuo useimmille tarvittavaa tietoa ja innostusta kehittää peliä. 

Kaikki Hit It -kampanjan teemaopetukset löydät kootusti täältä.

Golf ja padel GoGolf Leppävaara

Padel on tullut ajanvietteeksi ja liikuntamuodoksi monin golfkeskuksiin. 
GoGolfin range Lepppävaaran yhteyteen rakennetut kuusi tasokasta kenttää toimivat pelialustoina jo meneillään olevalla kaudella joukkueiden SM-kisoissa.

Leppävaarassa voit aloittaa padelin harrastamisen. Golfin tavoin perusasiat on hyvä opetella mahdollisimman oikein pelinautinnon kehittämiseksi.

Padel-tutustumiskurssi toimii erinomaisena starttina lajiin – neljälle hengelle suunnattu tutustumispaketti on nyt ostettavissa verkkokaupasta ”lyömättömään” hintaan 118 € (ovh. 160 €).

Varsinaiseksi hitiksi jo molempia lajeja harrastaville on nousemassa Hirsalan golf + padel superpaketti kahdeksalle hengelle.

Kerää oma kahdeksan hengen ryhmä, joka viihtyy, pelaa ja kilpailee keskenään padelin lisäksi golfkentällä.  Vain mielikuvitus toimii rajana kun kahden lajin kautta haetaan voittajia Ryder Cup -hengessä. Meheviä onnistumisen tunteita, tiukkoja otteluita ja yhteisiä kokemuksia.

Kaikki Hit It -kampanjan tarjoukset ovat ostettavissa 7.7. asti GoGolfin verkkokaupasta myös ilman GoGolfin jäsenyyttä.

Etsi luettavaa