Hyppää sisältöön

Hirsalan toimitusjohtaja vaihtuu – Essi Liljemark irtisanoutui

Essi Liljemark ehtii työskennellä Hirsala Golfissa vain reilun vuoden.

Hirsala Golf Oy:n toimitusjohtaja Essi Liljemark on irtisanoutunut, mutta jatkaa tehtävässään vielä huhtikuulle.

Hirsala Golfissa vaihtuu jälleen toimitusjohtaja. Yhtiö tiedotti perjantaina illansuussa, että nykyinen toimitusjohtaja Essi Liljemark on irtisanoutunut tehtävästään.

Liljemark ei ehtinyt toimia pitkään Kirkkonummella sijaitsevan golfkentän ruorissa, sillä hänet nimitettiin tehtäväänsä melko tarkalleen vuosi sitten.

Ennen Liljemarkia Hirsalan toimitusjohtajana toimi Astrid Venäläinen.

Hirsala ei eritellyt tiedotteessa syytä irtisanoutumiselle. Sen sijaan se kertoi pitkästi kentän viime vuoden saavutuksista, joihin lukeutui muun muassa kierrosennätyksen rikkoutuminen (20 000 kierroksen raja ylittyi ensimmäisen kerran).

”Asetimme kaudelle kunnianhimoiset tavoitteet, joihin koko Hirsalan tiimi oli sitoutunut. Kauden loppua kohti jännitimme erityisesti kierrosmäärää, ja yhteinen ilo oli käsin kosketeltavissa, kun 20 000. pelaaja ilmoittautui kierrokselleen”, Liljemark sanoi tiedotteessa.

Hirsala myös kertoo myyneensä edellisvuoteen verrattuna tuplamäärän pelioikeuksia ensi kaudella vastaavaan ajankohtaan verrattuna.

Haasteita kentällä kuitenkin riittää, sillä se on siirtyi vuoden 2019 alussa markkinaehtoiseen pelaamiseen. Kentän osakkaat eivät enää rahoita vastikkeilla yhtiön toimintaa, vaan raha on revittävä kovasti kilpailuilta markkinoilta.

Liljemark jatkaa kentän toimitusjohtajana huhtikuulle. Hirsala kertoi ryhtyvänsä hakemaan uutta toimitusjohtajaa hänen tilalleen.

Etsi luettavaa