Hyppää sisältöön

Hirsala Golfin toimitusjohtajaksi valittiin Jussi Kuusela

Jussi Kuusela aloittaa Hirsala Golfin toimitusjohtajana toukokuussa.

Hirsala Golfille uusi toimitusjohtaja tulee toimialan ulkopuolelta. Tom ja Tuija Kaisla aloittavat klubin ravintoloitsijana.

Hirsala Golf Oy:n hallitus on valinnut yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Jussi Kuuselan (s. 1983, tuotantotalouden DI). Hän aloittaa tehtävässä toukokuussa. Edelliset viisi vuotta Kuusela on toiminut Sanomalla myyntijohtajana Sanoma Digital -nimisessä yksikössä. Kuusela seuraa toimitusjohtajana Essi Liljemarkia.

”Hirsalalla on maine loistavana kenttänä, jota pidetään erinomaisessa kunnossa, ja tämän olen itsekin päässyt toteamaan. Olen erittäin innoissani tehtävästä, ja tahtotilani on jatkaa Hirsalan kehittämistä yhtenä Suomen hienoimmista kentistä. Päätöksessä siirtyä Hirsalaan painoi myös se, että Hirsala on Suomessa ehdoton edelläkävijä ympäristöasioissa”, Kuusela kertoo Hirsalan tiedotteessa.

Liljemark lopettaa työt huhtikuun alkupuolella.

”Essi on tehnyt erinomaista työtä Hirsalan tunnettuuden kasvattamiseksi ja pelaajamäärät ovat nousseet hienosti. Toivotan Jussin lämpimästi tervetulleeksi, ja uskon että hänellä on erinomaiset edellytykset jatkaa Hirsalan kehittämistä ja tunnettuuden lisäämistä laadukkaana huippukenttänä vain parinkymmenen minuutin päässä Helsingin ytimestä”, Hirsala Golf Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kyösti Pöyry toteaa.

Hirsala Golf uudistaa myös ruokatarjontaansa. Jatkossa ravintoloitsijana toimivat Tom ja Tuija Kaisla. Uutta on esimerkiksi omassa pizzauunissa paistettavat, laadukkaista raaka-aineista valmistetut pizzat.

”Panostamme itse tehtyyn ja huippusalaisella reseptiikalla keitettyyn tomaattikastikkeeseen, ja luonnollisesti tarjoamme myös herkullisen valkoisen pizzan vaihtoehdon. Vitriinistä taas on helppo napata mukaan kierrokselle maistuvaa suun mukaista evästä. Tervetuloa tutustumaan!” Kaislat kehottavat tiedotteessa.

Johtuen vallitsevasta koronaepidemiasta on vielä auki, milloin Hirsalan kenttä ja ravintola päästään avaamaan.

”Kenttä on ajankohta huomioiden erinomaisessa kunnossa, mutta sen avaamisen suhteen täytyy erityisesti tänä keväänä huomioida myös suuremman mittakaavan tekijät. Kannamme vastuumme ja seuraamme sekä kentän kunnon kehitystä että koronatilannetta tarkasti, jotta golfia voidaan pelata turvallisesti erinomaisissa olosuhteissa, sitten kun oikea aika sille on”, Hirsalan kenttämestari Janne Lehto summaa.

Etsi luettavaa