Hyppää sisältöön

Hirsala Golf sai uuden toimitusjohtajan

Hirsala Golf Oy:n tuore toimitusjohtaja Essi Liljemark (kesk.)

Kirkkonummella sijaitseva Hirsala Golf on kutsunut uudeksi toimitusjohtajakseen Essi Liljemarkin. Hirsalan nykyinen toimitusjohtaja Astrid Venäläinen jää eläkkeelle.

Oikeustieteiden kandidaatti Essi Liljemark on aloittanut Hirsala Golfin uutena toimitusjohtajana. Hän aloitti tehtävässä vuodenvaihteen jälkeen.

Liljemark on toiminut aiemmin Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy:n varatoimitusjohtajana sekä useissa eri johtotehtävissä muun muassa juridisten palveluiden ja franchise-liiketoiminnan parissa.

”Olen iloinen ja innoissani mahdollisuudesta päästä jatkamaan sitä upeaa työtä, jota Hirsala Golfin kehittämisessä toimialansa edelläkävijänä on tehty”, Liljemark sanoi Hirsalan tiedotteessa.

Hirsala golfin toimitusjohtajana työskenteli aiemmin Astrid Venäläinen. Hän on jäämässä eläkkeelle, mutta jää joksikin aikaa Liljemarkin tueksi. 

”Kiitämme Astridia hienoista yhteisistä vuosista ja toivotamme Essin lämpimästi tervetulleeksi Hirsalaan. Meillä on vahva usko siihen, että golfalalla siirrytään uuteen aikakauteen, jossa palveluita kehitetään aidosti asiakkaiden ehdoilla ja liiketoiminta on kannattavaa”, Hirsala Golf Oy:n hallituksen puheenjohtaja Pia Maria Halttunen sanoi.

Liljemarkin valintaa tuki se, että hänellä on monipuolinen kokemus palveluorganisaatioiden johtamisesta ja liiketoimintojen kehittämisestä. Hirsala Golf on siirtymässä keväällä 2018 varsinaisessa yhtiökokouksessa hyväksytyn uuden yhtiöjärjestyksen myötä markkinaehtoiseen liiketoimintaan. Tämä edellyttää myös palveluliiketoiminnan jatkuvaa kehittämistä.

Käytännössä markkinaehtoinen pelaaminen tarkoittaa sitä, että osakkeen omistaminen ja pelaaminen erotetaan toisistaan. Osakkaiden vastikkeet poistuvat ja vain pelaamisesta maksetaan.

”Tämä merkitsee sitä, että kuka tahansa voi hankkia itselleen sopivan pelioikeuden Hirsala Golfiin Kirkkonummelle ja nauttia elämyksellisestä ja korkeatasoisesta golfista vain 30 minuutin päässä Helsingin keskustasta”, Hirsala Golfin tiedotteessa todetaan.

Etsi luettavaa