Hyppää sisältöön

Hippu uskoo aggressiiviseen strategiaan Kurk Golf Mastersissa

Hippu lähtee tänään Kurk Golfiin hakemaan Masters -mestaruutta Peter Erofejeff parinaan

Albert Eckhardt ja hänen parinsa maanantai-illan Kurk Golf Mastersissa Peter Erofejeff viettivät sunnuntaita Kurk Golfin kenttään ja pintoihin tutustuen. Paria pidetään yleisesti jopa suurimpana ennakkosuosikkina kello 16.00 käynnistyvässä kilpailussa.

Albert Eckhardt lähtee tänään tavoittelemaan kauden toista voittoaan. Ensimmäinen voitto tuli Paltamo Openissa, joka pelattiin tavallaan samanhenkisellä kentällä. Kurkin Lake -ysi on yksi Etelä-Suomen mielenkiintoisimmista korkeuseroineen, lyhyine väylineen ja pienine viheriöineen. 

”Vielä sunnuntaina pinnat olivat aika pehmeitä sateiden johdosta, mutta kenttä on tosi hyvässä kunnossa. Se on aika old school -kenttä, jossa draiverin lyöminen avauksiin ei ole missään nimessä itsestäänselvyys. Aika paljon täytyy taktikoida muun muassa lipunpaikan mukaan mihin avaus kannattaa sijoittaa”, Hippu kertoo lähtökohtia Kurkin parikisaan. 

Kun pelimuotoina käydään Best Ballia ja Scramblea, se tarjoaa monessa tapauksessa parissa pelaavalta kaksikolta täysin erilaisia ratkaisuja. 

”Kyllä siinä aika monessa paikassa toinen saattaa pelata varman päälle ja toinen lähteä hakemaan avausta esimerkiksi metsän yli viheriölle. Todella yleisöystävällinen pelimuoto on tänään kyseessä. Nyt näyttää vielä siltä, että illalla selvitään ilman sateita niin toivotaan, että katsojat tulevat katsomaan miten pelataan rohkeaa birdie-rikasta golfia”, Hippu heittää. 

Hipun ura on lähdössä uuteen nousukiitoon. 25-vuotias on saanut kroppansa kuntoon lonkkaleikkauksen jälkeen. Tältä vuodelta hänellä on näyttää jo kovat tilastot kotimaan peleistä. Paltamo Openin voiton lisäksi Hippu oli kympin joukossa Nokian kisassa ja toinen PGA:n mestaruuskisoissa. 

”Peli on mennyt eteenpäin ja itseluottamus alkanut kasvamaan. Pikkuhiljaa kovaa työtä tekemällä mennään eteenpäin ja pelaaminen maistuu taas tosi hyvälle. Olen aina tykännyt erilaisista pelimuodoista, joten jo senkin takia aika hyvä fiilis lähteä illan kisaan”, Hippu kertoo tunnelmat kisa-aamuna. 

GoGolfin Facebook -sivulle on tulossa livelähetys ykkösen tiiltä, jossa joukkueet esitellään ”ison maailman tyyliin”. Kaikki joukkueet ovat valinneet itselleen oman esittelykappaleen. Lähetys alkaa noin kello 16.10 – ensimmäisessä lähdössä pelaavat Minni Blomqvist-Kakko & Roope Kakko, sekä Mika Piltz ja Jaakko Mäkitalo

Hippu ja Patu lähtevät kentälle yhdessä Henri Sataman ja Kristian Kulokorven kanssa kello 17.20.

Etsi luettavaa