Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : Himos Golf

Himos Golfista on kasvanut golfmatkailun kotimaan helmi

Himos kasvattaa houkuttelevuuttaan golfmatkailun kehtona vuosi vuodelta. Viime vuonna Himos valittiin Suomen kehittyneimmäksi golfkentäksi.

Himos Golfin suosio on kasvanut huimasti viime vuosina golfmatkailijoiden keskuudessa. Laskettelukeskuksena tunnettu Himos onkin varteen otettava matkakohde kaikille golfareille riippumatta siitä, mistä päin Suomea tulet, sillä Himos sijaitsee loistavasti aivan Keski-Suomen ytimessä Jyväskylän eteläpuolella.

Himos on kenttänä suunniteltu nimenomaan golfmatkailijan tarpeisiin. Vaihtelevassa maastossa kulkeva par 72 -kenttä ihastuttaa korkeuseroilla sekä maisemilla. Samanlaisia väyliä ei kentältä löydy ja kentän pituus mahdollistaa birdie-paikkojen luomisen usealla väylällä.

Himos Golfin väylät ja greenit ovat loistavassa kunnossa.

Vuonna 2021 tehdyssä kenttärankingissa Himos Golf nousi Suomen kehittyneimmäksi golfkentäksi. Ranking tehdään kahden vuoden välein ja Himoksen pisteet olivat nousseet eniten kaikista Suomen golfkentistä. Suosion kasvu sekä kenttärankingissa pärjääminen eivät suinkaan ole sattumaa. 

Himos Golfissa on panostettu viimeisten vuosien aikana erityisen paljon esteettisyyteen, kentän kuntoon sekä asiakaspalveluun. Kuulostaa perusasioilta golfkentällä, mutta Himos on onnistunut näissä erityisen hyvin. Taustalla on toiminnanjohtaja Markus Lahtisen mukaan pitkäjänteinen työ jokaisella osa-alueella. 

Kentän kuntoon on panostettu kentänhoidon kaluston uusimisella sekä resursseja kasvattamalla. 

“Olemme pyrkineet kaluston uusimisen ja resurssien kasvattamisen lisäksi hankkimaan tietoa meidän kenttämme maapohjasta sekä greeneistä. Näin olemme päässeet tilanteeseen, jossa teemme oikeita toimenpiteitä pitkäjänteisesti ja kentän kunto paranee.” -Markus Lahtinen

Himos Golfin toiminnanjohtaja Markus Lahtinen uuden klubitalon edessä.

Kentän kunnon lisäksi Himoksen pisteet kenttärankingissä paranivat esteettisyydessä. Lahtisen mukaan esteettisyyteen on panostettu viiden uusitun tiiboksin voimin, reuna-alueiden siivoamisella sekä klubin alueen uudistuksilla. Himokselta löytyy harvinaislaatuinen klubitalo, joka on rakennettu neljästä yhdeksän metrin kokoisesta merikontista. Klubitalo on tunnelmallinen kokonaisuus, jonka kruunaa viihtyisä terassi sekä loistava asiakaspalvelu. 

Hauska kokemus Himoksella on myös vesirange, jolla lyödään kelluvilla palloilla. Vesirange luo erityisen fiiliksen ennen kierrosta. Rangen hoitaminen puhuttaa klubilla ainakin vieraspelaajien keskuudessa ja Lahtinen paljastaakin, että hoito ei ole ihan yksinkertainen tehtävä. Pallot kerätään veneillä ja haaveilla, joten range työllistää normaalia enemmän päivittäin, mutta pelaajien viihdyttäjänä se on erinomainen.

Himos Golfin vesirangella pääsee lyömään nurmelta.

Himoksen hinta-laatusuhde on kyetty pitämään erinomaisena kentän kehittämisen yhteydessä. 18-reiän green fee maksaa tällä hetkellä 52 euroa, mikä on maltillinen hinta tämän hetken hintatasoon nähden. Himos tunnetaan loistavana lomakohteena myös golfareille ja Himos Golfin kumppani, Himos lomat, tarjoaakin golfarin unelmalomia aivan golfkentän vieressä sijaitsevissa laadukkaissa mökeissä. Himos lomilla on 400 mökkiä Himoksen alueella ja heidän kauttaan golfmatkailija saa green feen edulliseen 39 euron hintaan.

himosgolf.fi

Etsi luettavaa