Hyppää sisältöön

Hill Side Golf on nyt Hills by GoGolf: ”Luomme uutta vanhaa kunnioittaen”

Hills by GoGolf -kentällä toimivan Hill Side Golfin jäsenyys on Suomen edullisin Kurk Golfin kanssa vuonna 2021.

Hill Side Golfin nimi vaihtuu. Vihdissä sijaitsevan golfkentän uusi nimi on Hills by GoGolf.

Hill Side Golf kuuluu nyt virallisesti GoGolf-konserniin, kun vuokrasopimus GoGolfiin kuuluvan Golf Holdings Finlandin (GHF) ja kentän omistavan Minore Yhtiöiden kanssa astui voimaan tällä viikolla.

Samalla kääntyi uusi sivu kentän historiassa, sillä Hill Side Golf tunnetaan nyt nimellä Hills by GoGolf.

Hillsin uusi logo näyttää tältä.

Hillsin uusi logo näyttää tältä.

Uudessa nimessä ripaus vanhaa

GHF:n toimitusjohtaja Petteri Patjas kertoo, että Hillsiä kehitetään pitkäjänteisesti kentän omistavan Minore Yhtiöiden kanssa resort-henkiseksi kohteeksi.

”Hill Side Golfin konkurssin jälkeen seuran jäsenillä ja paikallisilla ihmisillä on ollut epävarmuutta kentän tulevaisuudesta. Nimenvaihdoksella haluamme viestiä uudesta alusta ja siitä, että olemme sitoutuneet pitkäjänteisesti kentän ja resortin kehittämiseen tiiviissä yhteistyössä kentän omistavan Minore Yhtiöiden kanssa”, Patjas sanoo.

Hillsissä on kaksi 18-reikäistä golfkenttää ja viiden reiän par 3 -kenttä.

Hillsissä on kaksi 18-reikäistä golfkenttää ja viiden reiän par 3 -kenttä.

Juha Tuukkanen

Uudessa nimessä on ripaus vanhaa. Patjaksen mukaan tällä halutaan korostaa sitä, että uutta luodessa halutaan kunnioittaa myös kentän perinteitä.

“Hill Side Golf ry:llä on aktiivinen jäsenkunta ja senioritoiminta. Kunnioitamme heidän tekemäänsä työtä ja haluamme jatkaa yhteistyötä yhdistyksen kanssa. Se on meille erittäin tärkeä sidosryhmä”, Patjas toteaa.

Tästä hyvä esimerkki on se, että kun Hill Side Golf meni omistajavaihdoksen jälkeen kiinni lokakuussa, pelioikeutetut saivat jatkaa golfkautta ilmaiseksi Kurk Golfissa, joka on niin ikään osa GHF:ia.

Golf Holdings Finlandin toimitusjohtaja Petteri Patjas.

Golf Holdings Finlandin toimitusjohtaja Petteri Patjas.

GoGolf

Majoituspalveluja suunnitteilla

Patjas korostaa, että GHF on sitoutunut kehittämään Hillsiä pitkäjänteisesti. Suunnitteilla on erilaisia majoituspalveluita, jotka lanseerataan ensi vuoden puolella. Ajatuksena on, että esimerkiksi kaveriporukat viihtyisivät Hillsissä pidempään ja voisivat pelata sen lisäksi myös GHF:n muilla kentillä, eli Kurk Golfissa ja GoGolf Isosaaressa.

”Haluamme luoda GoGolf-brändin alle uudenlaisen kokonaisuuden”, Patjas sanoo.

Majoitustoiminnasta kentällä vastaa Minore Yhtiöt. Myös uusi omistaja on sitoutunut alueen ja kiinteistöjen kehittämiseen pitkällä jänteellä. Yhteistyö kahden toimijan välillä on tiivistä.

Suunnitteilla on jo erilaisia majoitusratkaisuja. Niiden aikatauluista kerrotaan tarkemmin ensi vuoden puolella, kun suunnitelmat on saatu vietyä pidemmälle.

Hillsin kentät ovat keränneet pelaajilta kiitosta hyvän kunnon ansiosta.

Hillsin kentät ovat keränneet pelaajilta kiitosta hyvän kunnon ansiosta.

Juha Tuukkanen

Kuukausihintaiset pelipaketit jo myynnissä

Golf Holdings Finlandiin kuuluvat Hillsin ja Kurk Golfin lisäksi GoGolf Isosaari sekä GoGolf Ranget Leppävaarassa ja Vantaalla. Marraskuussa se avaa GoGolf Loungen, joka on viihtyisä sisäharjoittelukeskus Espoon Kerassa.

Myynnissä on jo kuukausihinnoiteltu GoGolf Play & Training -tuote, jossa yhdistyvät pelaaminen ja harjoittelu. Golfari voi valita myös pelkän pelituotteen, GoGolf Playn, joka sisältää rajoittamattoman pelioikeuden Hillsiin, Kurk Golfiin ja GoGolf Isosaareen.

”Golfarit haluavat vaihtelua ja pelata eri kentillä”, Patjas perustelee.

Tällä kaudella golfkentät ovat olleet poikkeuksellisen ruuhkaisia. Esimerkiksi 27 reiän Kurk Golfissa on pelattu tällä kaudella yli 60 000 kierrosta. Patjaksen mukaan 36-reikäisen Hillsin myötä pelimahdollisuudet paranevat ensi kaudella merkittävästi ja valinnanvara kasvaa. Sekä Kurk Golf että Hills sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien päässä pääkaupunkiseudulta.

”Meille tuli Hillsin myötä kaksi kenttää lisää, joka antaa meille yli tuplasti enemmän lähtöaikoja tarjottavaksi”, Patjas toteaa.

”Vaikka kentillä onkin hieman eri profiilit. GoGolfin rennon ja nautinnollisen pelaamisen elementit tulevat näkymään myös Hillsissä.”

Tutustu Hillsin uusiin kotisivuihin | Hills Instagramissa | Hills Facebookissa

Etsi luettavaa