Hyppää sisältöön

Henrik Stensonin vuokra-asunto ryöstettiin torstaina

Torstain avauskierroksen jälkeen Henrik Stenson sai kuulla, että hänen The Open viikolle vuokraama asunto oli ollut murtovarkauden kohteena.

Stenson oli onnellinen, ettei kukaan hänen perheenjäsenistä ollut asunnossa ryöstön aikana. Varkaat kävivät asunnossa Henrikin kierroksen aikana torstaina ja hän uskoo, että päiväsaikaan tapahtuneen ryöstön kohde oli suunniteltu. 

 ”Olin selvästi heidän tähtäimessään, sillä he tiesivät asunnon olevan tyhjä kun olin pelaamassa. He varastivat kaikki asusteeni enkä usko, että murtovarkaat tavallisesti ottavat vaatteita.” Stenson totesi.

Ruotsalainen myönsi, että hän aikoo jatkossa olla entistä varovaisempi matkustaessaan. Varkaat saattoivat saada asunnon sijainnin sosiaaliseen mediaan julkaistuista kuvista. Perheellä on myös käytössä The Open Championship tarroilla varustettu auto. 

Stenson oli onnekas, sillä varkaat eivät löytäneet hänen käsimatkatavaroitaan ja hän menetti vain vaatteita. Muulta seurueelta hävisi paljon arvotavaraa. Tärkeintä oli kuitenkin, ettei kukaan joutunut väkivallan kohteeksi.

Claret Jug on myös turvassa sillä Henrik oli luovuttanut Open Championshipin pokaalin jo alkuviikosta. 

 

 

 

 

Etsi luettavaa