Hyppää sisältöön

Henrik Stenson kovassa kunnossa ennen Dubaita – ainakin Hero Challengen perusteella

Henrik Stenson näyttää viettäneen tauon hyvin harjoitellen

Henrik Stenson on yksi 11:stä Euroopan Ryder Cup -joukkueen pelaajasta, joka tavoittelee menestystä DP World Tour Championshipissa. Ennen kilpailua European Tour järjesti legendaarisen Hero Challengen, jossa Stensonin rautapeli vaikutti ”kohtalaisen terävältä”.

European Tour -kautta 2018 on jäljellä yksi kilpailu. Tommy Fleetwood ja Francesco Molinari taistelevat Vardon Trophysta, eli kiertueen rahalistan, nykyisin pistelistan voitosta. Viimeisen kisan voittaminen ei kuitenkaan ole helppo työ – mukana on peräti 12 pelaajaa, jotka kilpailivat Ryder Cupissa Pariisissa. 

Henrik Stenson on yksi mielenkiintoinen peluri Jumeirah Golf Estatesilla. Ruotsalainen voitti kisan vuosina 2013 ja 2014, joten pitkän kisatauonkaan jälkeen Stensonia on hölmöä laskea pois ennakkosuosikeiden joukosta. 

European Tourin Hero Challengessa parhaat pelaajat vietiin lyömään palloja Dubain keskustaan kisan alla. Stenson näytti, että rautalyönnit ovat ainakin vireessä kun hän painoi palloa robottimaisesti lipun juureen kerta toisensa perään. 

Etsi luettavaa