Hyppää sisältöön

Heikko loppu jälleen Pulkkasen harmina – hyvät asetelmat viikonloppuun siitä huolimatta

Tapio Pulkkanen on sijalla 31 kahden kierroksen jälkeen Turkish Airlines Openissa

Tapio Pulkkanen käväisi jo lyönnin päässä kärjestä Turkish Airlines Openin toisella kierroksella. Kierroksen jälkimmäisellä puoliskolla tuli kuitenkin taas kohtalokas tupla par-kolmosella.

Tapio Pulkkanen on pelannut Carya Golfin kentällä kaksi ensimmäistä kierrosta tuloksin 68-70 (-4). Kymen Golfin kasvatti jakaa kisan puolivälissä sijaa 31, kun kisassa on mukana 78 pelaajaa. 

Pulkkasen sijoitus oli päivän alkupuolella vielä tukevasti kympin joukossa. Vahva lähtö päivään toi tutun hatun jopa tv-kuviin muutaman kerran. Kolme alle parin ensimmäiset viisi reikää pelannut Pulkkanen missasi lyhyen par-putin kutosella, eikä saanut birdietä myöskään seitsemännellä reiällä (par 5). 

Etuysi päättyi kuitenkin birdieen, ja Pulkkanen oli hyvin kisassa mukana yhteistuloksessa -6, eikä kärkeen olllut kuin muutama lyönti matkaa.

Takaysillä nähtiin paljon pitkiä birdie-jonoja, mutta harmittavasti Pulkkanen ei löytänyt omaansa. 

Momentum katosi, kun neljän parin jatkeeksi korttiin merkattiin tupla 14. reiällä. Myös avauskierroksella Pulkkanen teki par-kolmosella tuplan kierroksen jälkimmäisellä puoliskolla. Perään tullut birdie haihtui ilmaan väylän 16 bogin myötä. Päivän saldo: neljä birdieä, bogi ja tupla. Tuloksella 70 (-1) on tippuu tulosluettelossa eiliseen verrattuna 11 sijaa. 

Matkaa kympin joukkoon on kuitenkin vain neljä lyöntiä. Pienikin nousu viikonloppuna voisi nostaa häntä rahalistalla sen verran, että Pulkkanen nousee mukaan Etelä-Afrikan kisaan. Tällä hetkellä hän on seitsemännellä varasijalla. 

Mikko Korhonen on toisen kierroksen loppuvaiheilla kierrostaan parissa jakaen sijaa 69 tuloksella +3.

Kisan kärjessä on Justin Rose tuloksella -11. Thorbjørn Olesen, Tom Lewis ja Danny Willett jakavat toista sijaa lyönnin Roselle jääneenä.  Kolmen lyönnin sisällä kärjestä on peräti 12 pelaajaa. 

Tulospalvelu

European Tourin kilpailut näyttää suorana Viasat ja Viaplay

Etsi luettavaa