Hyppää sisältöön

He is back! Oliver Lindell ”poimii puolukkaa” Ruotsissa!

Alkukausi 2018 on ollut Oliver Lindellille todella vaikea tuloksellisesti

Oliver Lindellin treenitauolta kiiri sisäpiiriläisten korviin lupaavia huhuja. Paluu kisakentälle on aina oma maailmansa. 19-vuotias on painanut kaasun pohjaan Ruotsissa käytävässä CT:n kisassa!

Oliver Lindell ”poimii puolukkaa”, kuten lahtelaisilla golfalan ammattilaisilla on tapana todeta. Puolukalla tarkoitetaan tässä yhteydessä birdie-tuloksia, joita Lindell on kerännyt kasaan huikealla 83,33 prosentin todennäköisyydellä kilpailun alussa. Ensimmäisen kuuden reiän saldo on lähes puhdas – yksittäinen par olkoon tässä yhteydessä tilastovirhe. 

Etuysiltä kentälle lähtenyt Lindell murjoi neljä birdietä ensimmäiseen neljään reikään, kunnes täydellinen tilasto katkesi viidennellä. Kuudennella väylällä 19-vuotias palasi jälleen puolukkahommiin. 

Lindellin surkea alkukausi on ollut huolestetuttava. Viikon tauon aikana hän sai kuitenkin perusasioita kuntoon valmentajansa Juha Juvosen avustuksella. Viikkoon mahtui myös oma ennätystulos kotikentällä Virvikissä: 61 (-11) lyöntiä! 

”Oliverilla oli ehkä vaikea suhtautua muutoksiin ja korjauksiin niin kauan kun peli kulki jopa pelkällä itseluottamuksen voimalla. Nyt piti vähän palata perusasioiden juurelle ja homma alkaa taas näyttämään hyvältä”; Juha Juvonen vaihtoi nopeasti kuulumiset tiistaina Linna Golfissa. 

Porvoolainen jakaa Swedish Challengessa viidettä sijaa pelattuaan vasta kuusi reikää. Toinen sija on lyönnin päässä ja espanjalainen Adri Arnaus kolmen lyönnin päässä johtopaikalla. 

Myös muut suomalaiset ovat aloittaneet hyvin. Kim Koivu (-2/6), Kalle Samooja (-1/6) ja Mikael Salminen (-1/12) ovat alle parin. Antti Ahokas on pelannut ensimmäiset kolme reikää kolmen parin merkeissä. 

Oliver Lindell on saanut koneet nopeasti käyntiin Ruotsissa

Oliver Lindell on saanut koneet nopeasti käyntiin Ruotsissa

Etsi luettavaa