Hyppää sisältöön

Hattulan Shoot Outin potissa 10 000 euroa

Joonas Granberg puolustaa Hattulan shoot Outin voittoa.

Hattula Golf järjestää PGA Shoot Out -kisan syyskuussa. Rentoon kisatapahtumaan osallistuu 18 eturivin golfammattilaista, jotka kisaavat kymppitonnista.

Shoot Out pelimuodossa jokaisella väylällä yksi kilpailija tippuu pelistä pois ja viimeisellä väylällä on jäljellä enää yksi nainen ja yksi mies kamppailemassa pääpalkinnosta. 

Ennen varsinaista Shoot Out -kilpailua pelataan Pro-Am-kisa, joka on suunnattu yrityksille. Siihen mahtuu 18 kolmen hengen joukkuetta. Jokaiseen joukkueeseen tulee lisäksi yksi golfammattilainen, joka toimii joukkueen nimikkopelaajana ja kapteenina. Pro-Am-tapahtumassa pelataan yhdeksän reikää, jonka jälkeen alkaa varsinainen päätapahtuma eli Hattula PGA Shoot Out.

”Viime vuotinen tapahtuma oli pelaajien ja Pro-Am osallistujien mukaan loistava kokemus. Halusimme jatkaa tapahtumaa ja auttaa suomalaista ammattilaisgolfia mahdollistamalla pelaajille rahakkaan tapahtuman tänäkin vuonna”, Hattula Golfin toiminnanjohtaja Jouko Mikkola toteaa

Hattulan tapahtumasta tekee poikkeuksellisen se, että kisan lopussa paras naispelaaja kohtaa parhaan miehen. Se on harvinaista eri urheilulajeissa.

”Viime vuoden voittaja Joonas Granberg on mukana tänäkin vuonna”, Mikko sanoo.

Kilpailu pelataan Hattula Golfissa 5.9.

Etsi luettavaa