Hyppää sisältöön

Hattu-Tapsa jatkaa Turkin-kisan kärjessä – kolme suomalaista 15:n sakissa

Tapio Pulkkanen varmistelee Challenge Tourin rahalistan voittoa Ras al Khaimahissa

Tapio Pulkkanen jatkoi hyviä esityksiään Turkish Airlines Challenge -kisassa. Hän johtaa kisaa kahden kierroksen jälkeen lyönnillä.

Suomalaisgolfarien päivä Turkin Challenge Tour -kisassa sujui kokonaisuudessaan hyvin. Peräti kolme suomalaista on 15 parhaan pelaajan joukossa kilpailun puolivälissä.

Parhaana meikäläisenä jatkaa Tapio Pulkkanen, joka onnistui pitämään kärkipaikan kisassa tehtyään birdiet rei’ille 7 ja 8, jotka olivat hänen kolmanneksi ja toiseksi viimeiset reiät tänään.

Pulkkasella, joka on tuloksessa -13 (62-69), on lyönnin kaula Englannin Ryan Evansiin, joka on pelannut kaksi 66 lyönnin kierrosta.

Huomenna kärkiryhmässä nähdään kaksi lierihattuihin mieltynyttä miestä.

 

Muita suomalaisonnistujia olivat tänään Antti Ahokas ja Jaakko Mäkitalo. Molemmat miehet löivät tänään ainoastaan 65 kertaa. Ahokas (-10) nousi jakamaan viidettä sijaa ja Mäkitalo kahdeksan alle tuloksellaan 15:tä.

 

Harmittavasti Kalle Samooja ja Roope Kakko eivät selvinneet jatkorei’ille. Samooja karsiutui vaivaisella lyönnillä tuloksellaan -4 (69-71). Kakon pelasi molemmat kierrokset pariin, ja hajurako viimeisiin jatkoon päässeisiin oli viisi lyöntiä.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa