Hyppää sisältöön

Harvinaista huippugolfia Suomessa: Mikko&Minni järjestää ”työttömille” golfammattilaisille pro am -kisan toukokuussa

Sami Välimäki

Suomen parhaat golfarit kohtaavat koronaviruksen vuoksi toisensa poikkeuksellisesti kotimaan kamaralla Kisan järjestää Mikko & Minni eli Mikko Ilonen ja Minea Blomqvist-Kakko.

Kaksipäiväinen tapahtuma on tarkoittu pelaaville ammattilaisille ja heidän yhteistyökumppaneilleen. Joukkueen muodostaa yksi amatööri ja yksi ammattilainen. Tapahtuman tarkoituksena on tarjota koronaviruksen vuoksi ”työttömiksi” joutuneille golfareille mahdollisuuden tienata pelaamala.

Kisaan ovat kutsun mukaan lupautuneet Suomen parhaat pelaajat, muun muassa koko European Tourilla pelaava kvartetti eli Mikko Korhonen, Kalle Samooja, Sami Välimäki ja Tapio Pulkkanen.

”Tapahtuman vastuullinen järjestäminen on ehdoton edellytys ja siksi kaikki yksityiskohdat on huomioitu, jotta osallistujat voivat turvallisesti ratkoa paremmuuttaan kahden kierroksen ajan. Startterina toimii luonnollisesti ”Mr. Golf Finland” Mikko Ilonen”, kilpailun kutsussa todetaan.

”Golf on yksi harvoista lajeista, jota voi näissä olosuhteissa harrastaa ja haluammekin tuottaa kriisin keskelle mukavan kaksipäiväisen tapahtuman.”

Kisa pelataan 28.5.–29.5. kahdella Suur-Helsingin Golfin Lakistossa ja Hirsala Golfissa.

Osallistumismaksu on 500 euroa + alv. Pelimuotona on four ball–best ball.

Kisan palkintopotti selviää muutama päivä ennen kisaa.

Mikko&Minnin ensimmäinen hyväntekeväisyys tapahtuma oli viime vuonna järjestetty pro am -kisa, jossa kerättiin rahaa golfseurojen juniorityölle.

Etsi luettavaa