Hyppää sisältöön

Hanna-Leena Ronkaisesta Suur-Helsingin Golfin uusi head pro

Hanna-Leena Ronkainen vastaa jatkossa Suur-Helsingin Golfin opetustoiminnasta.

Suur-Helsingin Golfin opetuspalvelut siirtyvät vuodenvaihteessa uuteen aikakauteen, kun pitkän uran kilpapelaajana tehnyt ja myös vahvat kannukset opetusmaailmasta hankkinut PGA pro Hanna-Leena Ronkainen aloittaa SHG:n head prona.

Hanna-Leena Ronkainen on valittu SHG:n uudeksi head proksi. Ronkaisen toimenkuva on varsin monipuolinen, sillä opetustoiminnan lisäksi hänen vastuulleen siirtyy myös osa eläkkeelle jäävän toimistosihteeri Marja Vinnin töistä.

Toimitusjohtaja Jarkko Raski sanoo, että SHG:n toiveissa oli löytää positioon golfalan moniosaaja, joka pystyy tekemään laajemmin töitä golfyhteisössä ja hakuprosessin aikana selvisi että, Ronkaisen kohdalla nämä kriteerit täyttyivät hienosti.

”Olen jo pidemmän aikaa haaveillut tällaisesta jenkkityylisestä kokonaisuudesta, jossa meillä on töissä useita PGA-ammattilaisia hoitamassa golfyhteisön eri toimintoja. Nyt se visio on toteutunut, ja odotan innolla työskentelyä Hanna-Leenan kanssa”, sanoo Raski, joka on itsekin ammattilaisgolfjärjestö Suomen PGA:n jäsen.

SHG:n toimiston PGA-kolmikon täydentää Markus Ervasti, jonka vastuulla on tulevaisuudessakin kolmen seuran yhdistetyn junioritoiminnan koordinointi, SHG:n pro shop -toiminta ja yritysmyynti.

Raski haluaa nostaa opetustoiminnan rinnalle myös kilpagolfvalmennuksen, johon Ronkaisella on varmasti paljon annettavaa.

”SHG on vanha ja perinteikäs kilpagolfseura, ja on upeaa saada näin vahvan kilpailutaustan omaava entinen huippupelaaja mukaan tiimiin”, Raski iloitsee.

Urallaan viisi kautta naisten Euroopan Tourilla pelannut Ronkainen on toiminut golfopettajana vuodesta 2011 lähtien. Hyppäys Suur-Helsingin Golfin head proksi on Ronkaiselle mieluisa haaste, ja hän lähtee intoa täynnä kohti vuotta 2021.

”Nyt kun olen tässä parina päivänä jutellut Jarkon kanssa, niin meidän ajatukset osuvat todella hyvin yksiin. On hienoa päästä osaksi tuollaista työyhteisöä ja tiimiä”, Ronkainen sanoo ensitunnelmistaan.

Ronkaisen rooli head prona pitää sisällään niin opetustoiminnan koordinointia kuin itse opetustakin. Hän haluaa pitää kiinni seurassa tehdyistä hyvistä asioista, mutta tuoda totta kai omia mausteita siihen mukaan.

”Keskustelujen perusteella nähdään sitten, miten toimintaa lähdetään kehittämään eteenpäin, mutta uskoisin, että ryhmävalmennusten määrä lisääntyy ja saadaan myös monipuolisempia kursseja tarjolle. Pystyn varmasti tuomaan myös naisnäkökulmaa esille, jota monella klubilla kaivataan”, Ronkainen kertoo.

Lähde: SHG:n tiedote

Etsi luettavaa