Hyppää sisältöön

Hanki uusi koti – ja pelaa golfia veloituksetta

Golfarin kannattaa ostaa asunnon Piispanportin Aurasta.

EKE-Rakennus on räätälöinyt uuden kodin ostajille hyvinvointikonseptin, jossa on huomioitu erityisesti golfarit.

Espoossa sijaitsevan Piispanportin Auran uuden kodin ostajat saavat tuntuvan hyvinvointiedun koko pelikaudeksi 2022.

Kun ostat EKE-Rakennuksen Piispanportin Aurasta asunnon, tarjoamme sinulle ja valitsemallesi ystävälle oikeuden nimettyihin GoGolfin Play & Training -pelipaketteihin koko vuodeksi 2022.

GoGolf Performance on aktiivisille aikuisille räätälöity konsepti, joka yhdistää asuinalueen palvelut, liikuntamahdollisuudet sekä sosiaalisen liikuntamuodot koko vuodeksi.  

GoGolf Playhin kuuluu pelioikeus Hills by GoGolf -kentälle.

GoGolf Playhin kuuluu pelioikeus Hills by GoGolf -kentälle.

Juha Tuukkanen

Mitä  hyvinvointipaketti pitää sisällään?

  • Talvikaudella treenaat Euroopan moderneimmassa golfin talviharjoittelukeskuksessa GoGolf Loungessa, Espoon Kerassa ja kesällä treenioikeus siirtyy GoGolfin kentille ja rangeille muun muassa Leppävaaraan.
  • Lisäksi olet oikeutettu kahteen nimettyyn GoGolf Play -pelioikeuteen kaudeksi 2022, jolla pelaat rajattomasti golfia ystäväsi kanssa Kirkkonummella Kurk Golfissa, Hills by GoGolfissa Vihdissä ja Pohjoismaiden parhaalla par 3 -kentällä Isosaaressa, Helsingin edustalla.
  • Elokuussa 2022 personal trainer suunnittelee yksilöidyt harjoitusohjelmat ja järjestää 20 yhteistreeniä hyödyntäen Espoon loistavia ulkoilufasiliteetteja.
  • Lisäksi pakettiin kuuluu 10 kpl 60 minuutin pelivuoroja We Love Padel -kentällä Leppävaarassa kesäkaudella 2022.

Kampanja-aika: 7.10.–30.11.2021

Lue lisää >>

Kampanjan ehdot:
Etu on voimassa Asunto Oy Piispanportin Auran asunnon varaajille. Kampanjaedun saaminen edellyttää asuntokaupan tekoa myyntivalmiuden alkaessa ja koskee vain uusia varaussopimuksia. Kampanjaa ei voi yhdistää muihin etuihin. Etua ei voi muuttaa rahaksi. Kampanja on voimassa 7.10.-30.11.2021 välisen ajan tai kunnes 15 uutta ennakkovarausta on täynnä. Rakennuttaja pidättää oikeuden muutoksiin kampanja-aikana.

Etsi luettavaa