Hyppää sisältöön

Greg Norman manailee sairaalassa koronavirusta: ”F..K CoVID”

Greg Norman ja poikansa Greg Jr. taistelevat parhaillaan koronavirusta vastaan

Edellisenä viikonloppuna Orlandossa PNC Championshipiin osallistunut aussilegenda on saanut koronaviruksen, kuten myös hänen poikansa ja vaimonsa.

Australian kaikkien aikojen paras golfari, 331 viikkoa maailmanlistan ykkösenaä ollut 65-vuotias Greg Norman päivitti tunteikkaan viestin Instagram-tilillään floridalaisesta sairaalasta.

”Minun joulupäiväni! Miljoonien ihmisten puolesta, v..un koronavirus”, White Shark riimitti viestinsä ensimmäisen osion.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön Greg Norman (@shark_gregnorman) jakama julkaisu

Greg Norman jätti kilpakentät jo toistakymmentä vuotta sitten. Vielä 53-vuotiaana kauden 2008 Open Championhipissa hän johti ennen viimeistä päivää, mutta joutui jättämään Padraig Harringtonin ja  Ian Poulterin edelleen.

Norman isännöi kuitenkin vuosittain Kaliforniassa pidettävää parikilpailua, joka järjestettiin hieman ennen joulukuun puoliväliä.

Heti perään, viikko sitten lauantaina ja sunnuntaina hän oli poikansa Greg Norman Jr:n kanssa Orlandon perinteisessä isä-poika kilpailussa, jossa sijoitukseksi tuli kunniakkasti yhdeksäs. 

Normanin lähipiiristä ovat sairastuneet myös pelikaveri Greg Jr. sekä Normanin puoliso Kirsten Kutner.

Greg Normanin äiti Toini  on sukujuuriltaan suomalainen, mutta syntynyt Australiassa.

Greg Norman ei ole koskaaan käynyt Suomessa, johon hän oli 2000-luvun ensimmäisinä vuosina kahdesti perättäin signeerannut näytöspelin SAS Invitationaliin.

Ensimmäisellä kerralla hän perui tulonsa loukkaantumisen vuoksi, toisella kerralla syynä oli hyvän ystävän kuolema. 

Pikahälytyksellä varamiehinä Taliin lennätetyt Bernhard Langer ja Paul Lawrie ovat suuri tähtiä hekin, mutta Normanin tähtiloistosta ja karismasta he jäävät kauas taakse.

Dustin Johnson sai koronaviruksen taltutettavakseen US Openin ja The Mastersin  välissä.

Dustin Johnson sai koronaviruksen taltutettavakseen US Openin ja The Mastersin välissä.

GETTY IMAGES

Maailman huipuista koronaviruksen takia taukoa ovat joutuneet pitämään muun muassa Dustin Johnson, Adam Scott, Tony Finau, Sergio Garcia, Joaquin Niemann, Cameron Champ, sekä ET:lla pelaava Sam Horsfield.

Brooks Koepka ja Graeme McDowell puolestaan joutuivat hetkeksi kisoista sivuun caddien sairastumisen vuoksi.

Etsi luettavaa