Hyppää sisältöön

Greg Norman julkaisi itsestään rohkean kuvan: ”Viimeinen suihku Tranquilityssä”

Greg Norman on ikäisekseen fyysisesti huippukunnossa.

Huippukuntoinen Greg Norman julkaisee itsestään aika ajoin rohkeita kuvia sosiaaliseen mediaan. Nyt tuoreessa päivityksessä on nakuilee suihkussa merimaisemia ihaillen.

Greg Norman kohauttaa jälleen rohkealla kuvalla. ”Suuri valkoinen hai” lempinimeä totteleva aussigolfari ja liikemies päivitti Instagram-tililleen kuvan, jossa hän on suihkussa ilman rihmankiertämää.

Syyksi kuvan julkaisuun innoitti se, että kyseessä sattui olemaan Normanin viimeinen suihku Tranquilty-nimeä kantavassa, pitkäaikaisessa kodissa. Tranquilty tarkoittaa suomeksi tyyneyttä ja rauhaa.

Golfarien suosimalla asuinpaikassa Jupiterissa, Floridassa sijainneen merenrantakartanon hintapyynti oli messevät 60 miljoonaa dollaria. Normanin päivityksestä voi päätellä kaksi asiaa: Norman selvästikin viihtyy kuntosalilla. Kartano on mennyt kaupaksi.

”30 vuoden jälkeen tämä oli minun viimeinen suihkuni Tranquiltyssä”, Norman kirjoitti kuvatekstiksi.

Tässä kuva koko komeudessaan. Krediitit valokuvasta menevät Normanin Kirsten-vaimolle.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön Greg Norman (@shark_gregnorman) jakama julkaisu

66-vuotiaan Normanin päivitys on herättänyt ihailua, ihmetystä ja naljailua.

”Viimeinen täysikuu myös”, vitsaili eräs seuraaja.

”Voin vain unelmoida siitä, että olen tuossa kunnossa  kymmenen vuoden päästä, kun täytän 66 vuotta”, hehkuttaa toinen.

”Greg, olet legenda, mutta me emme tarvitse 70 vuotta vanhoja pyllyjä puhelimiimme! Vaikka pitäisit pyllyäsi kuinka hyvännäköisenä tahansa”, pyytää kolmas.

Edellisen kerran Norman julkaisi rohkean kuvan itsestään Instagramiin viime syksynä.

Kuvaupotuksen siitä löydät alta. Jokainen voi itse päätellä, mikä tekee kuvasta hieman roisin. Vinkki: et tarvitse sen löytämiseen suurennuslasia.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön Greg Norman (@shark_gregnorman) jakama julkaisu

Tällä viikolla Norman on muutenkin esillä, sillä hän on lupautunut torstaina käynnistyvän Masters-turnauksen radiokommentaattoriksi.

Normanilla on Augustasta katkeria muistoja, sillä hän sijoittui kisassa kolme kertaa toiseksi, eikä koskaan saanut pukea ylleen voittajalle luovutettavaa vihreä takkia.

Katkerin muisto on 25 vuoden takaa, kun hän vuonna 1996 hävisi Nick Faldolle johdettuaan kilpailua kuudella lyönnillä ennen päätöspäivää. Hän löi sunnutaina 78 kertaa, kun Faldo selvisi 67 lyönnillä. Englantilaisen voittomarginaali oli täten viisi lyöntiä.

The Mastersin näyttää yksinoikeudella kertamaksulla Ruutu. Selostus on sekä englannin että suomen kielellä. Suomenkielisestä selostuksesta vastaa Antti Vaalas ja kommentaattorina toimii Karri Kakko.

Etsi luettavaa