Hyppää sisältöön

Greg Norman jäi ilman kutsua The Openin voittajien tilaisuuksiin St Andrewsissa: ”Haluamme varmistaa, että fokus pysyy kilpailun ja sen perinteiden kunnioittamisessa”

LIV Golfin pelaajat pääsivät mukaan The Openiin, mutta aiemmalta voittajalta suljettiin portit tilaisuuksiin St Andrewsissa pidettäviin juhlallisuuksiin. KUVA: GETTY IMAGES

The R&A, The Openin järjestävä golfin mahtijärjestö ilmoitti lauantaina twitterissä jättävänsä The Openin kaksinkertaisen voittajan ilman kutsua tulevan viikon tilaisuuksiinsa, joihin muut voittajat ovat tervetulleita.

LIV Golfin toimitusjohtajan roolissa monet sillat polttanut Greg Norman sai lauantaina vahvistuksen sille, että hänet on pistetty golfin suurimpien yhteisten juhlien alkaessa nurkkaan häpeämään.

USGA:n ohella toinen maailman suurista valtaa pitävistä järjestöistä, R&A twiittasi Greg Normaniin liittyvän ilmoituksen, joka sähköistää varmasti tunnelmaa The Openin lähestyessä.

Great White Shark -lempinimellä tunnettu LIV Golfin johtaja ei ole tervetullut niihin juhlallisuuksiin, joihin kaikki muut entiset mestarit ovat kutsun saaneet.

Perustelut kertovat oleellisen siitä, miten jännitteiseksi nykyinen tilanne koetaan erityisesti Greg Normanin osalta.

”150:s The Open on erittäin tärkeä virstanpylväs golfille. Haluamme että sen juhlinnassa fokus säilyy kisan ja sen perinteiden kunnioittamisessa. Valitettavasti emme usko, että Gregin ollessa paikalla tämä tavoite toteutuisi.”

”Toivomme, että saisimme Gregin mukaan tilaisuuksiin tulevaisuudessa.”

Etsi luettavaa