Hyppää sisältöön

GP: Golf Center ostaa Golf Balancen liiketoiminnan

Golf Centerin myymälä sijaitsee Tapiola Golfin yhteydessä.

Pääkaupunkiseudulla toimiva Golf Center laajenee, kun se ostaa kilpailijansa Golf Balancen liiketoiminnan ja brändin, uutisoi Golfpiste.

Espoossa Tapiola Golfin yhteydessä toimiva Golf Center on ostanut Golf Balancen liiketoiminnan ja brändin, kirjoittaa Golfpiste.com. Kaupat tehtiin 19. tammikuuta.

Golf Centerin toimitusjohtaja Panu Parviainen kertoi sivustolle, että yhteinen sävel kahden yrityksen välillä löytyi helposti. 

Kaupan myötä Golf Centerin toimitusjohtaja vaihtuu, kun vetovastuun ottaa Janne Timonen, joka on aiemmin toiminut Golf Centerin hallituksessa. Varsinaisen työuransa Timonen on kuitenkin tehnyt Machinery Oy:ssä, joka tekee teknisen alan tukkukauppaa. Golf Centerin entisestä toimitusjohtajasta Marko Paskista tulee yrityksen myyntijohtaja.

Golfpisteen uutisen mukaan kaksikon yhteenlaskettu liikevaihto on noin kymmenen miljoonaa euroa, mikä tekee siitä Suomen suurimman välinetoimijan. Aiemmin tätä epävirallista titteliä piti hallussaan vuonna 2015 perustettu Golf Sky Oy, joka on kasvanut nopeasti.

Alkuun Golf Balancen Vantaan Petikossa ja Espoon Olarissa sijaitsevien myymälöiden nimi ei muutu.

Golf Sky kuuluu GoGolf-perheeseen.

Etsi luettavaa