Hyppää sisältöön

Golfpiste: Eke Golf paikallisen yrityksen omistukseen

Eke Golfissa on siirrytty uuteen aikakauteen

Eke Golfin omistuksesta on siirtynyt lähes kokonaan paikallisen rakennusyrityksen omistukseen, kirjoittaa Golfpiste.

Tammisaarelainen K. Jousmaa Oy on ostanut noin 90 % Eke Golfin osakekannasta, uutisoi Golfpiste tänään.

Verkkosivuston mukaan osakkeiden ostamisen ehtona oli se, että myyjät maksavat osan kenttäyhtiön veloista. Summa oli 1 600 euroa, mikä kattaa Golfpisteen uutisen mukaan noin 60 % Eke Golf Oy:n veloista. Esimerkiksi Eke Golf ry omisti 80 osaketta, jotka on myyty K. Jousmaa Oy:lle. Yritys tarjoaa muun muassa maanrakennus- ja talonrakennuspalveluja Tammisaaressa ja sen lähialueilla.

Eke Golfin ongelma on ollut se, että osakkeet eivät ole menneet hyvin kaupaksi. Golfpisteen uutisessa kerrottiin, että Eke Golfilla oli vain 230 omistajaa, jotka ovat joutuneet maksamaan vuosittain jopa 1 350 euroa hoito- ja rahoitusvastikkeita.

”Se on aika paljon ja nyt tuli raja vastaan”, Törnqvist kertoi Golfpisteelle.

Kenttä palkkasi hiljattain itselleen uudeksi toimitusjohtajaksi Henrik Sarajaksen, joka on toiminut golfalalla 90-luvun puolivälistä lähtien. Hän on muun muassa PGA pro ja työskennellyt aiemmin esimerkiksi Ruotsissa Mauriztbergin golfresortissa golftoimen johtajana ja Meri-Teijon toimitusjohtajana.

”Eke Golfissa alkaa uusi aikakausi omistajuuden suhteen, missä hoitovastike ja osakkeen omistaminen poistuu. Eke Golf avaa täten sekä pelaajille että ei pelaaville. Henrikillä on se kokonaisosaaminen, jota nyt tarvitsemme kehittäessämme liiketoimintaamme vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin ja toivotamme hänet lämpimäksi tervetulleeksi”, Törnqvist kertoi taannoin tiedotteessa.

Tällä kaudella Eke Golf myy pelikausimaksua 750 eurolla. Aiemmille omistajalle pelikausimaksu on 650 euroa.

Etsi luettavaa