Hyppää sisältöön

Golfmessut virtuaalisena viikonloppuna – tällaista ohjelmaa luvassa

Viime vuoden virtuaalisilla Golfmessuilla Mikko Ilonen kertoi parhaita vinkkejään katselijoille. Haastattelijana toimi Iiro Harjula.

Virtuaalimessuilla on tällä viikolla tarjolla hyvin mielenkiintoisia ohjelmaa.

Golfmessuja ei voitu tälläkään kertaa järjestää normaaliin tapaan Messukeskuksessa, koska koronapandemia esti tapahtuman pitämisen. Sen sijaan messuja vietetään tänä viikonloppuna virtuaalisena.

Ohjelmasta vastaavat GoGolf ja Suomen Golfliitto, joiden live-lähetykset löytyvät Golfmessujen nettisivuilta omilta kanaviltaan.

Millaista ohjelmaa on sitten luvassa? Erittäin mielenkiintoista, näin voi sanoa.

Perjantaina GoGolf panostaa ohjelmassaan vahvasti uutuusvälineiden esittelyyn, sillä tuolloin esittelevät uutuuksiaan viisi eri välinevalmistajaa.

Kannattaa myös katsoa perjantaina klo 17 alkava lähetys, jossa GoGolfin Juha Tuukkanen kertoo GoGolf Play -pelituotteista.

Golfliiton kanavalla perjantaina kertoo golfin harrastamiseen suosittu tubettaja Mikael Sundberg eli Mikirotta.

Sen lisäksi perjantaina käydään mielenkiintoinen paneelikeskustelu Suomi Golfin tulevaisuudesta. Klo 16 alkavassa paneelissa ovat keskustelemassa Suomen Golfliiton Jari Koivusalo, GoGolfin Juha Ruponen, Suomen Golfkentät ry:n Antti Hiltunen ja kenttäsuunnittelija Lassi Pekka Tilander.

Vuosi sitten virtuaalimessuilla Mikko Ilonen kertoi vinkkejä golfin harrastajille.

Perjantai huipentuu Golfgaalaan klo 17.30 alkaen. Gaalassa palkitaan viime vuoden onnistujia golftoimialalla.

Lauantaina GoGolfin kanavalla jatkuvat välineuutuuksien esittelyt. Lisäksi päätteen ääressä kannattaa olla klo 13.30, jolloin huippuvalmentaja Timo Karvinen kertoo putterien fittaamisesta ja Sam Puttlab -laitteesta, joka on monien huippupelaajien tärkeä apuväline lähipelissä.

Klo 15.30 Karvinen puolestaan kertoo Trackman-simulaattorien mahdollisuuksista oman harjoittelun tukemisessa. Sekin kannattaa oman pelin kehityksestä kiinnostuneiden tutkailla.

Golfliiton kanavalla luvassa on puolestaan Golfliiton yhteistyökumppanin tanssillinen muotinäytös.

Sunnuntaina asiaa on matkailusta, kun Golf Plaisirin Jenni Vellonen kertoo muun muassa, miltä golfmatkailu näyttää nyt. Sunnuntaina ratkeaa myös messuarvonta, jossa on Golf Plaisirin matkapalkinto. Arvontaan voit tutustua tarkemmin täältä.

Luonnollisesti tärkeä osa Golfmessuja ovat myös jo legendaarisiksi muodostuneet messutarjoukset. Myös niitä esitellään paitsi GoGolf Shopin myös Golf Skyn osalta pitkin messuviikonloppua.

Tutustu virtuaalimessujen ohjelmaan täällä.

Etsi luettavaa