Hyppää sisältöön

Golfmessut siirtyvät vuodella – virtuaalisia messuja suunnitellaan maaliskuuksi

Golfmessut kokoavat perinteisesti yhteen lajin harrastajat sekä alan yritykset että toimijat.

GoExpon yhteydessä järjestetty GoExpo Golf siirtyy vuodella eteenpäin maaliskuulle 2022. Maaliskuussa 2021 järjestetään kuitenkin virtuaalinen Golfmessut-kampanja.

Kulunut vuosi on mullistanut monien tapahtumajärjestäjien suunnitelmia, kun matkustus- ja kokoontumisrajoitukset ovat astuneet voimaan. Ensi maaliskuulle suunniteltu kattava urheilun ja liikkumisen inspiroiva tapahtuma GoExpo on päätetty siirtää vuodella eteenpäin. Uusi ajankohta on 4.-6.3. 2022.

Golfmessujen rangella on päässyt testaamaan välinevalmistajien uutuusmailoja.

Golfmessujen rangella on päässyt testaamaan välinevalmistajien uutuusmailoja.

Jarno Juuti

Messukeskus teki siirtopäätöksen yhteistyössä tapahtuman näytteilleasettajien ja ohjelmakumppaneiden kanssa.  

”Menestyksekäs, inspiroiva ja monipuolinen GoExpo vaatii meiltä ja tapahtuman toimialoilta paljon yhteistä valmistelua, varautumista ja suunnittelua. Alati muuttuvassa tilanteessa GoExpon siirtäminen vuodella eteenpäin mahdollistaa laadukkaan ja kokemuksellisen tapahtuman toteutuksen yhdessä toimialan kanssa”, myyntiryhmäpäällikkö Tanja Pasila Messukeskuksesta kertoo. 

Vaikka perinteisellä tavalla järjestettävä tapahtuma peruuntuu, Golfmessut järjestetään virtuaalisesti maaliskuussa. 

”Tässä tilanteessa ei ole mahdollista järjestää golfmessuja, siinä laajuudessa, johon ollaan totuttu. Messuviikon aikana järjestetään kuitenkin koko golftoimialan yhteenkokoava Golfmessut-kampanja. Luvassa on ohjelmaa ja messutarjouksia. Mukana ovat kaikki tutut golfalan merkittävät toimijat”, sanoo Golfmessujen tuottaja Joonas Salonaho GoGolfista.

”Yhdessä tästä saadaan tosi hieno kampanja. Ohjelmaan aiotaan panostaa entistä enemmän. Luvassa myös pieniä sateliittitapahtumia, mikäli koronatilanne sen sallii”, hän sanoo.

Salonaho sanoo, että kaikki vuoden 2021 messuille ilmoittautuneet pääsevät automaattisesti mukaan tämän vuoden messukampanjaan. Myös vuodelle 2022 ilmoittautuvat pääsevät mukaan.

”Golfmessut on koko toimialan yhteinen tapahtuma ja se toteutetaan parhaalla mahdollisella tavalla koronatilanteen mukaan”, Salonaho lupaa.

Messukampanjassa on mukana myös Golfliitto, jonka rooli esimerkiksi viime vuoden messuilla oli suuri.

”Tavoitteena on saattaa digitaalisesti yhteen golfarit ja yritykset ennen kauden alkua, tarjota ohjelmasisältöjä verkon yli sekä ohjata golfarit uutuuksien sekä hyvien tarjousten äärelle myymälöihin. Kampanjan toteutuksessa on Messukeskuksen ja kumppanimme Golfreseptin lisäksi Suomen Golfliitto”, Messukeskuksen Tanja Pasila sanoo.

Etsi luettavaa