Hyppää sisältöön

Golfmessut käynnistävät golfkauden, Mikko Ilonen seremoniamestarina – messujen runsaan ja tasokkaan ohjelman löydät täältä

Golfmessut järjestetään alkavalla kaudella viikkoa ennen The Mastersia. Kuva: Hanna Latvanen

Golfmessuilla pääset tutustumaan uusiin välineisiin, koti- ja ulkomaisten golfkohteiden tarjontaan sekä hakemaan vaikutteita siihen, miten golfkaudesta rakentuu mahdollisimman mieluisa. Messujen ohjelmassa on huomioitu erityisesti ensiaskeleitaan golfissa ottavat ja lajista kiinnostuneet.

Golfmessut järjestetään kolmen vuoden tauon jälkeen totutusti Helsingin Messukeskuksessa 31.3.–2.4. Edellinen tapahtuma päättyi kotimaisen golfin riemujuhlaan messukävijöiden kannustaessa screeniltä näytetyssä lähetyksessä Sami Välimäen voittoon Oman Openissa.

Miesten pääkiertueilla ei tulevien messujen aikaan ole kilpailua. Golfmessuilla vierailija kohtaa myös kansalliset ikonit Mikko Ilosen ja Minea Blomqvist-Kakon.

MIkko Ilosen uran suurin voitto on kaudelta 2014, jolloin hän nosti ilmaan Volvo World Matcplay Championshipin pokaalia.
Finaalissa kukistui Henrik Stenson. Kuva: Getty Images

”Minni” on mukana messuilla johtamansa MR Golf Schoolin kautta, jonka hän on perustanut miehensä Roope Kakon kanssa.

Mikko Ilonen on lavalla paitsi seremoniamestarina ja haastattelijana myös päivittäin Haasta Mikko! -showssa.

Golfmessut ovat tapahtuma, jossa runsaan ohjelman lisäksi pääsee saman käynnin aikana tutustumaan muun muassa uusiin välineisiin, tuttujen ja itselleen uusien kenttien sekä matkakohteiden tarjontaan, sekä harjoituskeskusten ja valmentajien tarjoamiin paketteihin.

Range on Golfmessujen suurin ja suosituin rasti

Välineiden testaus suurella rangella on vuodesta toiseen messujen suosituimpia rasteja. Valmistajien edustajat auttavat löytämään sopivimmat mailat ja säädöt tuotteisiinsa.

Mizunon mailauutuudet lukeutuvat messuilla vuodesta toiseen kysytyimpien joukkoon.
Kuva: Hanna Latvanen

Runsasta uutuustuotteiden kirjosta voidaan nostaa esiin Wilsonin tälle vuodelle lanseeraama Dynapower-tuoteperhe, josta on saatavilla kaksi erilaista draiveriversiota, sekä Callaway Paradym-mallin raudat, joissa on tekoälyn avulla suunniteltu lyöntipinta.

Golf Skyn ja GolfPointin osastoilla myydään mailojen lisäksi vuodesta toiseen erittäin paljon kenkiä ja asusteita. Suuria hittejä ovat uusien tuotteiden tieltä alennuksin myytävät tuotteet.

Golfmessuilta löytyy tänä vuonna myös käytettyjen välineiden myyntipaikka.

Mainos

Hyvä Suomi – hopeahumussa huippualennus GoGolf Play -pelioikeuksiin

Alennuskoodilla HIIHTONIILO saat 50 € alennuksen kaikista GoGolf Play -pelioikeuksista. Tarjous ei koske Golf kuuluu kaikille -pelioikeutta. Tarjous on voimassa 6.3. saakka.

Golf on Heikki Kovalaiselle ja Petra Ollille intohimo

Kevään 2020 jälkeen golfin on aloittanut tai lajiin pariin palannut yli 60 000 ihmistä. Näille sekä vielä lajia tuntemattomille Golfmessut on lukuisten mahdollisuuksien näyteikkuna.

Golfliiton osaston Koko Suomi golfaa -lavalla nähdään paljon mielenkiintoista ohjelmaa koko viikonlopun ajan. Hyvien vinkkien lisäksi Golfliiton osastolla neuvotaan myös se, miten golfharrastukseen pääsee konkreettisesti käsiksi.

”Golfmessujen ohjelmassa aloittelijat ja vähän pelanneet on huomioitu aiempaakin monipuolisemmin. Messuille kannattaa ottaa mukaan myös aloittamisesta kiinnostuneita perheenjäseniä tai ystäviä. Aloita golf -alueella pääsee kokeilemaan pallon lyömistä asiantuntevien ohjaajien avustuksella”, evästää Golfmessujen vastaava tuottaja Joonas Salonaho.

Golfliiton osastolla on mielenkiintoisia vieraita, tietoiskuja ja inspiroivaa ohjelmaa messujen ajan. Suomi Golf -lavalla nähdään entisiä ja nykyisiä urheilutähtiä, kuten Heikki Kovalainen ja Petra Olli, joille golfista on tullut intohimo.

Lavalla seremoniamestareina ja haastattelijoina toimivat ruutukasvo Iiro Harjula ja lajilegenda Mikko Ilonen. Viisinkertainen European Tour -voittaja Ilonen nostaa esiin myös kilpagolfin ajankohtaisia tapahtumia ja tulevaisuuden trendejä. 

TV:ssa kisoja selostavat golfvalmentajat Antti Vaalas ja Riku Soravuo saapuvat puolestaan kertomaan Masters-, Ryder Cup ja Major -kilpailuista sekä svingin harhaluuloista.

Lavalla kuullaan asiaa myös suomalaisten uudesta menestyslajista Speedgolfista, Paragolfista sekä golfin tuoreimmista sääntöuudistuksista.


Himos on Suomen nopeimmin kasvavia vapaa-ajankeskuksia. Himos Golfin toiminnanjohtaja Markus Lahtinen on mukana Golfmessuilla
mainioin tarjouksin ja myyntihousut jalassaan.
Kuva: Hanna Latvanen

”Messujen ajankohta on erinomainen, maalis-huhtikuun vaihteessa suuri osa harrastajista on vaihtamassa moodinsa talvisista lajeista kohden golfia odottaen innolla kauden käynnistymistä ja kenttien avautumista”, muistuttaa Salonaho.

Golfmessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 31.3.–2.4.2023 samaan aikaan Kevätmessujen, OutdoorExpon ja Lähiruoka & luomu -messujen kanssa. Kevätmessut, OutdoorExpo ja Lähiruoka & luomu avautuvat jo to 30.3.

Kaikille messuille pääsee samalla lipulla.

Golfmessujen ohjelman, näytteilleasettajat ja kaiken oleellisen informaation löydät linkistä. Tapahtuman järjestävät Messukeskuksen kanssa yhteistyössä GoGolf ja Golfliitto.

Golfmessut

Etsi luettavaa