Hyppää sisältöön

Golfliitto tekee hyvän taloudellisen tuloksen – tavoitteina menestys, kasvu ja lajin näkyvyys

Golfliiton toiminnanjohtaja Juha Korhonen

Suomen Golfliiton syksyn liittokokouksessa käytiin läpi ennätyksellisen golfkauden tunnuslukuja ja toimintasuunnitelmaa, jolle luo pohjaa toinen perättäinen taloudellisesti erinomainen tulos.

Golfliiton syyskokoukseen osallistui lauantaina 57 seuran edustajia, suurin osa näistä etäyhteyksin. Kokous sujui liiton raportin mukaan jouhevasti. 

Menestyskauden tunnusluvut ovat pelaajamäärien, talouden ja asiakastyytyväisyyden osalta todella hyviä myös kansainvälisessä vertailussa.

Jäsenmäärien kasvu on tuonut kassaan ennakoitua enemmän tulovirtaa. Koronaviruksen aiheuttama tapahtumien osittainen peruuttaminen ja järjestäminen poikkeavalla tavalla puolestaan supistanut kuluja.

Liiton taloudellinen tulos on tilikaudella 2021 edellisen koronavuoden tavoin ylijäämäinen ennakoi talouspäällikkö Teemu Savolainen puheenvuorossaan.

Toiminnanjohtaja Juha Korhonen esitteli Golfliiton toimintasuunnitelman vuodelle 2022, jonka ydintavoitteet rakentuvat elinvoimalle, kilpagolfille ja vaikuttamiselle. Golfbuumi on voimissaan, ja halutaan yhä voimistaa lajin menestystä, kasvua ja näkyvyyttä.

Golfliitto järjestää tulevalla kaudella Ladies European Tourin kisan yhdessä Ålands Golfklubbin kanssa Ahvenanmaalla syyskuun alussa

Golfliitto järjestää tulevalla kaudella Ladies European Tourin kisan yhdessä Ålands Golfklubbin kanssa Ahvenanmaalla syyskuun alussa

Teemu Tyry

Ensi vuoden panostukset näkyvät etenkin lajin aloittamisessa ja harrastukseen sitouttamisessa, viestinnän ja markkinoinnin digisisällön tuotannossa ja digitalisaation edistämisessä. Lisäpanostusta allokoidaan myös juniorityön alueelliseen tukemiseen.

Golfliiton laajemman raportin kokouksesta löydät täältä: Syyskokous sujuvasti maaliin

Etsi luettavaa