Hyppää sisältöön

Golfliiton seurapalvelupäällikkö vaihtaa maisemaa – golf vaihtuu kulttuuriin

Aleksi Valta vaihtaa työpaikkaa.

Aleksi Vallan tilalle ei rekrytoida uutta tekijää, vaan hänen tehtävänsä jaetaan sisäisesti.

Golfliiton seurapalvelupäällikkö Aleksi Valta vaihtaa työpaikkaa. Vuodesta  2009 lähtien liitossa työskennellyt Valta siirtyy Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton toiminnanjohtajaksi.

”Lastenkulttuurin edistäminen on lähellä sydäntäni, ja tehtävä uudella toimialalla innostaa. Lastenkulttuurikeskukset ovat suomalaisen lastenkulttuurin ja taiteen kulmakiviä, ja on hienoa päästä edistämään keskusten toimintaa ja lastenkulttuuria Suomessa ja kansainvälisesti”, Valta kertoi yhdistyksen tiedotteessa.

Paikka lastenkulttuuriliitossa avautui, kun edellinen toiminnanjohtaja siirtyi muihin tehtäviin. Toiminnanjohtaja kehittää työssään valtakunnallisen lastenkulttuurin toimintakenttää ja vahvistaa alan yhteiskunnallista asemaa.

Järjestöelämä on Vallalle tuttua, sillä hän on työskennellyt eri liitoissa vuodesta 2001 lähtien.  Kansainvälisen koulutustaustansa ja pitkän verkostouransa lisäksi Valta vakuutti liiton hallituksen johtamiskokemuksellaan, monipuolisella osaamisellaan ja innostavalla asenteellaan. 

– Valta on tottunut toimimaan verkostoissa ja tuntee hyvin järjestökentän. Aiomme hyödyntää hänen osaamistaan entistä paremman yhteistyön rakentamiseksi toimialalla, kertoo liiton hallituksen puheenjohtaja Mervi Eskelinen.

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto edistää ammattimaisesti toimivien lasten- ja nuortenkulttuurikeskusten toimintaedellytyksiä ja vahvistaa lastenkulttuurialan osaamista ja tunnettuutta valtakunnallisesti.

Valta aloittaa uudessä työssään päätoimisesti 1.1.2019, mutta toimii tehtävässään osittain jo nyt. 

Golfliitto hakee parhaillaan viestintävastaavaa, kilpailukoordinaattoria ja maajoukkuevalmentajia. Sen sijaan Aleksi Vallan tilalle ei aiota palkata uutta henkilöä, vaan hänen työtehtävänsä jaetaan sisäisesti.

Outi Kuntun vastuulla on jatkossa seniori- ja naistoiminta. Mika Hollo saa hoitaakseen junioritoiminan ja hankkeet.

Etsi luettavaa