Hyppää sisältöön

Golfkuntosali on ympärivuorokautinen viihtymiskeskus: ”Treenata ja pelata voi niin paljon kuin sielu sietää”

Joosu Kuivaniemen isännöimässä harjoitus- ja simulaattorikeskuksessa on monipuoliset palvelut kohdillaan ja välitöntä golfyhteisön henkeä.

”Kun on kylmää ja lunta, se on Golfkuntosalille suotuisin keli aktivoida vanhoja sekä uusia asiakkaita”, tietää Joosu Kuivaniemi, joka on jo kahden vuoden ajan isännöinyt ympärivuotista harjoituskeskusta Helsingin Pitäjänmäellä.

Ovi on käynyt syksyllä ja vuodenvaihteen jälkeen tiuhaan, sillä ennätyksellisen golfkauden päätyttyä pakkasiin ja lumeen, on golfin nälkäisiä harjoittelijoita ja pelaajia pääkaupunkiseudulla runsaasti.

Sports-Coachin simulaattori yhdistettynä videokuvaukseen on noussut Golfkuntosalin käytetyimmäksi apuvälineeksi

Sports-Coachin simulaattori yhdistettynä videokuvaukseen on noussut Golfkuntosalin käytetyimmäksi apuvälineeksi

Golfkuntosali

Rajoitusten vuoksi monien muiden lajien sekä ajanvietteiden aktiivinen harrastaminen on jäissä, ulkomaille suuntautuvia pelimatkoja tarjolla erittäin rajoitetusti.

Golfkuntosali on nimensä mukaisesti golfin harjoituskeskus, jossa on laadukas kuntosali, personal trainer -palvelut sekä valmennustoiminnasta vastaava kokenut Suomen PGA:n jäsen Harri Ahtiainen.

Varsinainen ”pihvi” tuotepaketissa ovat ajan hengen mukaan kolme monipuolista Sports-Coachin golfsimulaattoria,  SkyTrak-analysaattori, kaksi erillistä lyöntipaikkaa ja pieni, mutta erittäin hyvätasoinen puttiviheriö. 

Viihtymiskeskukseksi Golfkuntosalia voi aiheellisesti kutsua sen kotoisan ja siistin loungen, biljardin, hierovien tuolien ja Viasatin urheilulähetyksiä näyttävien valtavan kokoisten TV-ruutujen johdosta. 

Golfkuntosali

”Tavoitteemme on tarjota jäsenille ja asiakkaille viihtyisä golfkeskus, johon tullaan harjoittelemaan, pelaamaan ja rentoutumaan oman fiiliksen ja aikataulun mukaisesti”, Joosu Kuivaniemi painottaa.

Toimistorakennuksen alimpaan kerrokseen palvelukokonaisuus on saatu istutettua erittäin toimivaksi, viihtyisäksi ja  kodikkaaksi golfarien puuhamaaksi.

Palvelut käytössä ympäri vuorokauden

Asiakkaat lunastavat joko yksityishenkilöinä tai yritykselleen räätälöidyn paketin.

Nämä rakentuvat toistaiseksi voimassa olevasta kortista, kuukausikortista tai kymppi-kortista, joilla pääsee varaamaan vuorojaan simulaattoreihin ja SkyTrackiin.

Kuntosali, puttiviheriö sekä hierovat tuolit ovat ilman varaustakin käytössä.

”Toiminta ja kauppa ovat lähteneet uusissa, aiempaa tilavimmissa tiloissa mainiosti käyntiin. Valttikortteihimme kuuluu se, että Gofkuntosalilla kykenee varaustilanteen mukaan pelaamaan tai harjoittelemaan simulaattorissa jopa päivittäin. Niin paljon kuin sielu sietää samalla kiinteällä hinnalla.” 

Palvelut ovat käytettävissä ympäri vuorokauden omalla kortilla.

”Puskaradio, kaverilta kaverille viestintä on tehokas markkinointikanava. On ollut tosi kivaa huomata, miten positiiviseksi henki Golfkuntosalilla asiakkaiden kesken on muodostunut. Sosiaalistumista, koronahengen suosituksista kiinnipitäen, tapahtuu luonnollisella tavalla. Täällä viihdytään ja huomioidaan muut harjoittelijat.”

Golfalalla toisen sukupolven yrittäjä

29-vuotias Joosu Kuivaniemi on nähnyt teini-ikäisestä asti golfyrittäjän arkea vanhempiensa Aki ja Heli Kuivaniemen 2000-luvun ensimmäisellä puoliskolla perustamaman Golf Coatin kautta.

Golf Coat on tuonut Suomen golfmarkkinoille muun muassa Birdie-pallot, ympäristöystävälliset BioGolf-tiit, sekä golfsimulaattorien markkinaykkösen, Sports-Coachin.

”Vanhempien opissa on saanut pääomakseen ymmärryksen siitä, kuinka kovaa ja tunnollisesti on syytä työskennellä menestyäkseen”, veljensä Aten kanssa Golfkuntosalin perustanut Joosu Kuivaniemi kiittelee.

Golfkuntosali on Joosun vastuulla, tämän lisäksi hän tekee Golf Coatin  golfsimulaattorien asennusten ja huoltotoimien, sekä muiden palveluiden tuottamisessa pitkää päivää.

”Simulaattoreita on ympäri Suomen noin 100, joten positiivista kiirettä riittää.” 

Golfkuntosalilla Joosu Kuivaniemi pyrki käyttämään aikaansa asiakkaiden kanssa kommunikointiin, palautteen ja kehitysideoiden saamiseen, sekä tutustumiskäynneille tulevien asiakkaiden opastamiseen.

”Palvelupakettimme on saamamme palautteenkin mukaan hyvällä mallilla. Simulaattorigolf on laitteiden kehittymisen ja lajin boomin johdosta saanut lisää potkua, jonka uskon tukevan golfin kokonaisvaltaista kehittymistä myös tulevina vuosina”, Joosu Kuivaniemi kiteyttää haastattelun päätteeksi.

Kommentti: Vierailun arvoinen golfparatiisi peltioven takana

Valmistautuminen tulevaaan golfkauteen talviharjoittelun kautta on aiempaa suuremmalla osalla kotimaisista golfareista nostanut suosiotaan.

Koronapandemia kiihdytti kesäkaudella harjoitusalueiden käyttöä ennätyksellisesti paitsi lajiin tulleiden uusien/uusvanhojen harrastajien johdosta, myös siksi, että starttiaikojen saaminen itselle sopivaan aikaan oli piukassa.

Meneillään oleva talvikausi on ollut GoGolfin keräämien tieotojen mukaan varsin vilkas niissä harjoituskeskuksissa, jotka ovat pitäneet palvelujaan avoinna.

Erityisesti simulaattoripelaaminen on kasvattanut suosiotaan viimeisen parin vuoden aikana. Tätä ovat ruokkineet lajin suosion lisäksi myös uudet modernit simulaattorikeskukset.

Yhteisen harrastuksen pariin kokoontumiseen, sosiaaliseen kanssakäymiseen, simulaattoripelaaminen on parhaita ajanvietteitä.

Korona-ajan suositeltujen turvavälien pitäminen sisätiloissa on hankalampaa kuin vihreillä niityillä, vastuullisesti toimien täysin mahdollista.

Golfkuntosalin puttiviheriö on kooltaan pieni, mutta erittäin hyvälaatuinen

Golfkuntosalin puttiviheriö on kooltaan pieni, mutta erittäin hyvälaatuinen

Golfkuntosali

Golfkuntosalin palvelupaketissa lajiharjoittelun ja pelaamisen oheen fysiikkatreenaamisen, loungen ja hierovien tuolien yhdistäminen on kutkuttavan hyvä yhtälö.

Vastaaville ja tästä mallia hakeville keskuksille on tilausta viihdepelaamisen nousun myötä. 

Pitäjänmäellä Kuivaniemen veljekset ovat onnistunneet luomaan vanhaan toimistotaloon idyllisen harjoituskeskuksen, johon on lyhyessä ajassa iskostunut aidon oloinen golfin tuoksu ja positiivinen henki.

Harjoituskeskus sopii erityisesti hevijuusereille sekä niille, joille tavanomaisesta poikkeavat harrastusajat ovat osa elämänrytmiä.

Kuntosali on hyvin varusteltu, kompakti  ja valoisa.

Kuntosali on hyvin varusteltu, kompakti ja valoisa.

Golfkuntosali

Artikkelin kirjoittajalle salitreenin/huolellisen lämmittelyn ja venyttelyn yhdistäminen lajiharjotteluun on voimaannuttava elämys, johon Golfkuntosalin tyyppisessä keskuksessa ensiluokkaiset mahdollisuudet.

Vahva suositus tutustumiskäynnille Golfkuntosalin palveluiden pariin. 

Tuotantolaitoksen mieleentuovan peltioven takana avautuu golfaria monipuolisesti kutkuttava viihtymiskeskus.

www.golfkuntosali.fi

Harri Ahtiainen valmennus

Etsi luettavaa