Hyppää sisältöön

Yhteistyössä : CapMan Wealth Services

Golfkenttä on loistava paikka hoitaa asiakassuhteita – CapMan mukana tukemassa myös Finnish Touria

CapMan on yksi Finnish Tourin päätukijoista. Golf on tärkeässä roolissa myös yrityksen asiakassuhteiden hoitamisessa.

CapManilla johtajana toimivalle Jani Särmäkarille golf on merkityksellinen harrastus. Hän kokee lajin tärkeänä myös omassa ammatissaan, sillä golfkierroksen aikana pääsee tutustumaan asiakkaaseen ja hänen tarpeisiinsa erinomaisesti.

”Sijoitusala on muuttunut viime vuosina. Jos ennen asiakkaita oli tapana viedä kosteille lounaille, niin nyt yhä useampi asiakas valitsee mieluummin neljän tunnin ulkoilun golfin parissa”, Särmäkari sanoo.

”Golfkenttä on yksi harvoista paikoista, jossa asiakkaan huomion saa useammaksi tunniksi. En ainakaan itse keksi parempaa paikkaa, jossa asiakas viihtyy useammankin tunnin.”

Kierroksen aikana asiakkaan kanssa puhutaan paitsi bisneksestä myös täysin muista asioista.

”Sijoitustoiminnassa on aina kyse myös luottamuksesta, ja luottamuksellinen suhde luodaan aina ajan kanssa. Golfkentällä asiakas kohdataan yksilönä ja aidoimmillaan. Kierroksen aikana päästään näkemään molempien niin onnistumiset kuin myös epäonnistumiset”, Särmäkari huomauttaa. 

Jani Särmäkari, rahastosijoittajasuhteiden johtaja CapManilla, on innokas golfari.

Konsernin sisältä löytyy muitakin innokkaita golfaajia. Lajin ympärille on rakennettu myös erilaisia seminaareja ulkomaille, jossa CapManin asiantuntijat pääsevät viettämään aikaa asiakkaiden kanssa ja samalla kertomaan konsernin kuulumisia.

CapMan on myös yksi ammattilaiskiertue Finnish Tourin päätukijoita. Heinäkuun alussa Peuramaa Golfissa pelattiin Finnish Touriin kuuluva CapMan Wealth Services Open, jonka yleisen sarjan voiton vei Jaapo Jämsä. Naisten sarjan ykkönen oli Aada Rissanen.

Voitto siivitti Jämsän lopulta koko kiertueen ranking-voittoon.

Jaapo Jämsä ja Aada Rissanen voittivat heinäkuussa CapMan Wealth Services Openin.

Mikä on CapMan Wealth Services?

CapMan Wealth Services on CapMan-konsernin varainhoitoyhtiö, joka sijoittaa globaalisti läpi omaisuuslajien. Yritys tarjoaa kokonaisvaltaisia varallisuuden hallinnoinnin palveluja, jotka kattavat sekä listatun että listaamattoman markkinan.

Lue lisää palveluista CapMan Wealth Servicesin nettisivuilta

Mitä CapMan voi tarjota sijoittajalle nykypäivänä?

CapMan järjestää vuosittain golfiin liittyviä tapahtumia asiakkailleen.

CapMan mielletään usein vain pohjoismaiseksi pääomayhtiöksi. Yritys on kuitenkin vuosien varrella kasvaneet huimasti ja laajentanut samalla palveluvalikoimaansa. CapManin omat rahastot koostuvat nykyään sekä buyout-, infrastruktuuri- että kiinteistösijoituksista. Vaikka markkinatilanne on ollut haastava, CapManin näkymät ovat pysyneet vahvoina. 

”CapManin asiakkaita ovat perinteisesti instituutiot ja isot säätiöt sekä kotimaista, että ulkomailta. Nykyään kykenemme tarjoamaan palveluita myös pienemmille säätiöille, perheyhtiöille ja varakkaille yksityishenkilöille. Esimerkiksi CapManin varainhoito CapMan Wealth Services tarjoaa täyden valtakirjan varainhoitoa myös ei-ammattimaisille sijoittajille”, Särmäkari kertoo.

CapMan Wealth Services eli CWS on vuodesta 2019 toiminut CapManin varainhoitoyhtiönä. CWS tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista listatun ja listaamattoman markkinan omaisuudenhoitopalvelua. Parhaat tuotekohteet voidaan tuoda asiakkaiden saataville riippumattomasti Manager Selection -valintaprosessin avulla.

Tämän lisäksi CWS on laajentanut CapManin pääomasijoitusten tuotevalikoimaa. Vuonna 2021 lanseerattiin CapManin ensimmäinen kysyttyihin kansainvälisiin pääomarahastoihin sijoittava ohjelma CWS Investment Partners (CWSIP) yhteistyössä AlpInvestin kanssa.

AlpInvest on yksi maailman suurimmista pääomayhtiöistä, joka takaa sille ainutlaatuisen pääsyn jenkkimarkkinoiden halutuimpiin pääomarahastoihin. CWSIP I -rahasto keräsi pääomia noin 90 miljoonaa dollaria syksyllä 2021 ja CWSIP II -rahaston varainkeruu on parhaillaan käynnissä.

CapMan on palvellut paikallista pohjoismaista sijoittajakuntaa yli 30 vuoden kokemuksella listaamattomasta markkinasta. Tälle asiakaskunnalle on haluttu tarjota myös muita täydentäviä kansainvälisiä ratkaisuja CapManin omien rahastojen lisäksi.

”Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laajan valikoiman tuotteita niin omien rahastojemme kuin täydentävien tuotteiden avulla. Tavoitteenamme on olla sijoittajille sama mitä GoGolf on golfarille – yhden toimijan kautta mahdollisimman laaja kattaus kaikkea lajiin liittyvää”, Särmäkari sanoo.

CapMan Wealth Services

Etsi luettavaa