Hyppää sisältöön

Golfkausi jatkuu – säät suosivat myös alkaneella viikolla

Hirsalassa kausi jatkuu vielä alennetuin hinnoin.

Ennätyksellisen vilkas golfkausi 2020 jatkuu suurella osalla kentistä sääennusteiden suosiessa lajin harrastajia.

Golfaamaan marraskuussa?

Miksipä ei. Jos omat aikataulut sallivat harrastukset päiväsaikaan, puolikkaan tai kokonaisen kierroksen pelaamiseen hapekkaassa ilmassa on erinomaiset mahdollisuudet alkaneen viikon ja seuraavan viikonlopun aikana.

Sääennusteet povaavat vähintäänkin kohtuullisia pelikelejä. Mahdollista toki on sekin, että palloja putataan kesäviheriöillä joillain kentillä jopa kaikkien talvikuukausien aikana vuoden takaiseen malliin.

Viikonloppuna starttiajat olivat piukassa monilla kentillä, viikolla on luonnostaan väljempää. 

”Virallisia kierrosmäärien tilastostietoja odotellaan vielä. Kasvu tulee olemaan noin 32-33 prosenttia”, ennakoi Golfliiton asiantuntija Aarni Norddqvist.

Kauden kokonaismäärä tulee Nordqvistin mukaan olemaan noin kolme miljoonaa kierrosta. Naapurimaassa Ruotsissa kierrosmäärä on lähes nelinkertainen, ylittäen varmuudella ainakin 11 miljoonan rajapaalun.

Lähes kaikilla kentillä vieraspelaamisen hinnat ovat laskeneet syksyn myötä, ja yhdeksän reiän kierrosten osuus on kesään verrattuna kasvanut.

HIrsalassa käynnistyvä viikko on kauden viimeinen, kenttä suljetaan sunnuntain jälkeen.  Golfkeskuksessa käynnistyy jo tänään rangen sekä lähipelialueiden remontti.

Etsi luettavaa