Hyppää sisältöön

Golfing World tapasi miehen, jolla on ”kiistatta kiertueen paras hattu”

Tapio Pulkkanen ja Challenge Tourin ranking-voitosta ansaittu palkintolautanen.

Tapio Pulkkanen antoi itsestään sympaattisen kuvan kansainvälisen golfmedian videohaastattelussa.

Voittajat muistetaan. Varsinkin, jos he pukeutuvat muista poikkeavaan kostyymiin.

Challenge Tourin ranking-voittaja Tapio Pulkkanen erottuu muista pelaajista erilaisella hatullaan. Nyt siihen kiinnitetään huomiota myös kansainvälisissä golfmedioissa.

Viikko sitten Etelä-Afrikan kisassa selostajat mainitsivat hatun useita kertoja päivässä, kun Pulkkanen pelasi kilpailun voitosta. Eilen julkaistulla Golfing Worldin videolla hattu mainitaan jo minihenkilökuvan alussa.

Haastattelussa Pulkkanen muistuttaa, ettei hänellä ollut kiertueen alkaessa kunnon kategoriaa Challenge Tourille, joten hän ei odottanut kaudelta ranking-voittoa.

”Se tuli askel askeleelta”, hän sanoi.

Kun Pulkkanen voitti Kazakstanin-kisan, hän alkoi ajatella ranking-voittoa enemmän, ja se oli kirkkaana mielessä kiertueen päätöskisassa Omanissa.

Haastattelussa Pulkkanen antaa itsestään fiksun ja sympaattisen kuvan. Englantia hän puhuu siinä varsin hyvin, ja iloinen ilme säilyy yllä koko haastattelun ajan.

Hymy hieman levenee haastattelun lopussa, kun haastattelija palaa hattuun. Kysyttäessä Pulkkanen sanoo, ettei aio luopua siitä.

”Se on minulle tärkeä. Olen pelannut hattu päässä kymmenen vuotta, ylikin. Sen kanssa tunnen itseni yksilöksi täällä (kiertueella)”, hän sanoo.

Etsi luettavaa