Hyppää sisältöön

Golfin ylivoimaisin näytös: Tiger murskasi kentän ja muut pelaajat Pebble Beachissa

Tiger Woods pyrkii samaistumaan vuoden 2000 fiiliksiin Pebble Beachilla

Vuoden 2000 US Open Pebble Beachissa on jäänyt monella mittarilla historiaan. Se on ikimuistoisin esitys Tigerin ylivoimasta, sillä eroa voittajan ja kakkosen välille jäi käsittämättömät 15 lyöntiä.

US Open palaa Pebble Beachiin yhdeksän vuoden tauon jälkeen. Legendaarinen kenttä tyynen valtameren äärellä kerää taas 156 kovan luokan peluria viivalle taistelemaan maailman suurimman kisan voitosta.

Pebble Beachissa nähdään myös onnistuuko Tiger Woods säväyttämään golfmaailmaa uudestaan. Mastersin voiton jälkeen on ollut hiljaisempaa ja Woods on pelannut vain kaksi kertaa vihreän takin pukemisen jälkeen. 

Miestä ei missään nimessä saa laskea tällä viikolla ulos pelistä. Kannattaa ainakin katsoa minkälaista magiaa Woods näytti 19-vuotta sitten 24-vuotiaana. 

Missä Tigerin mahdollisuus piilee? Siinä, että Pebble Beach vaatii paljon monipuolisempaa golfia kuin Bethpage Blach, joka oli loppujen lopuksi draivi-kilpailu. Pebblessa tuulet nousevat korkeammalle, väylät eivät ole niin pitkiä kuin Bethpagessa ja pallon sijoittelu nousee entistä suurempaan rooliin. Ainakin vuonna 2000 Tiger osasi homman kohtalaisen hyvin. 

Etsi luettavaa