Hyppää sisältöön

Golfin ”hupparihörhö” nosti asullaan myrskyn vesilasissa – Hatton nautti saamastaan huomiosta

Tyrrell Hattonin huppari herätti keskustelua Twitterissä. Hän veti hupun päänsä yläpuolelle kuvauksissa.

Tyrrell Hatton pelasi BMW PGA Championshipin voittoon Adidaksen huppari yllään. Kaikkien mieleen Hattonin asuvalinta ei kuitenkaan ollut.

Tyrrell Hattonin tyyli herätti ihastusta ja vihastusta viime viikolla pelatussa BMW PGA Championshipissä. Englantilainen voitti koleassa säässä pelatun European Tourin kilpailun, ja monen katsojan huomio kiinnittyi hänen yllään olleisiin huppareihin.

Hatton esitteli kisa-asunsa torstaina ja kysyi hupparista mielipiteitä Twitterissä. Yllättävän moni oli sitä mieltä, että hupparit eivät kuulu golfkentälle.

”Jos tulisin hupparissa omalle klubilleni, minua pyydettäisiin riisumaan se pois, vaikka se olisikin golfbrändin valmistama”, eräs kommentoi.

”Sori Tyrrell, mutta en innostunut huppareista kentällä. On parempiakin tapoja myydä golfia nuorille sukupolville”, toinen heitti.

Tyrrell itse ei ollut kritiikistä moksiskaan.

”On hienoa, että ihmiset puhuvat siitä, tämän pitäisi avata ajatusta pukeutumistyylistä urheilussa, eikä olla niin hienosteleva”, Hatton sanoi ensimmäisen kisapäivän jälkeen.

Seuraavana päivänä Adidas Golf ja Hatton ottivat kaiken irti huppari aikaansaamasta huomiosta ja järjestivät Twitterissä arvonnan, jossa kommentoijien kesken arvottiin 10 hupparia. Samanlaisia, joita Hatton käytti kilpailussa. 

Kilpailuun osallistumiseen riitti se, että laittoi kommenttikenttään oman koon. Aika moni on valmis laittamaan samanlaisen hupparin ylleen, sillä vastauksia kilpailuun oli kertynyt maanantaina jo yli 14 000.

”Mielestäni on siirryttävä eteenpäin. Se on mukava päällä, kun pelaat golfia. Se näyttää hyvälle, enkä näe tässä ongelmaa. Itseasiassa rakastan tätä. Se tuntuu hyvälle svingatessa, eivätkä ole kuin neuleet, jotka rajoittaa liikettä. Tämä on joustava ja pitää sinut lämpimänä, joten tälläisinä päivinä se on täydellinen”, Hatton kertoi oman mielipiteensä asustaan.

Mitä mieltä olet, sopiiko huppari golfkentälle? Voit kommentoida asiaa alla olevaan Facebook-kommenttikenttään.

Etsi luettavaa