Hyppää sisältöön

Golfia ympäri vuoden – hanki kotiin SimWay-simulaattori

SimWay Golf tarjoaa mahdollisuuden oman pelin kehittämiseen ja taitojen mittaamiseen.

Golfsimulaattori tuo tehoa harjoitteluun ja virikettä golfin pelaamiseen kaikkina vuodenaikoina.

Golfista ei tarvitse luopua talvella. Siitä pitävät huolen golfsimulaattorit, jotka tarjoavat viihdettä ja mahdollisuuden analyyttiseen harjoitteluun silloinkin, kun kentät ja ranget ovat kiinni.

Yksi uusista valmistajista on ruotsalainen SimWay AB. Ruotsalainen ohjelmistoyritys tunnetaan johtavana metsästys- ja ammuntasimulaattorien valmistajana maailmalla. Suomessa se toiminut vuodesta 2014 lähtien ja toimittanut tänne yli 150 metsästys- ja ammuntasimulaattoria.

SimWay Golf -simulaattori tarjoaa ensiluokkaiset puitteet pelaamisen lisäksi tavoitteelliseen ja analyyttiseen harjoitteluun – puhumattakaan rennosta sosiaalisesta kanssakäymisestä perheen tai kavereiden kesken.

Harjoittelusta tulee mielekästä, kun rangen sijasta valkokankaalle valitsee näkymäksi ja kohteeksi väylän tai viheriön. Kohdetta on helppo vaihtaa, mikä tekee lämmittelystä ja harjoittelusta paitsi tehokasta myös motivoivaa.

Vaativa golfari saa pallon lennosta dataa kattavasti. Laite mittaa suurnopeuskameran, IR-teknologian ja tutkan avulla mailan vauhdin osumassa, pallon lähtönopeuden, osuman tehokkuuden kertovan smash factorin, lentomatkan, laskeutumiskulman, lyönnin kokonaismitan ja sivusuunnan poikkeaman kohteesta sekä takakierteen määrän.

Lyhyessä ajassa SimWayn antamat arvot ja yhteenvedot saavat vakuuttuneeksi siitä, että laitteistoon voi luottaa.

Graafinen ilme on kirkas ja selkeä. Ohjelmiston luoma ”flyover-näkymä” elävöittää kokemusta erityisesti silloin, kun siirrytään kentälle pelaamaan.  

”SimWay Golfin helppokäyttöisyys, erinomainen grafiikka sekä laitteiston antamat tarkat ja todenmukaiset arvot pelaajan lyönneistä ovat suurimmat kilpailuvalttimme”, kiteyttää Jussi Ylinen, joka vastaa SimWay-simulaattorien myynnistä Suomessa.

Maailmanluokan kenttiä

Golfsimulaattorit ovat menneet teknisesti eteenpäin kovaa vauhtia viimeisten vuosien aikana. SimWayn tavoite on kulkea kehityksen kärjessä ja tarjota eri kohderyhmille simulaattoreita, joissa yhdistyvät saumattomasti pelaaminen ja harjoittelu.

”Käyttömahdollisuudet SimWayn simulaattoreissa ovat moninaiset. Yksin tai ryhmässä pelaaminen on volyymiltään suurinta. Meillä on tässä vaiheessa 15 huippukenttää eri puolilta maailmaa valikoimassamme. Ja niitä tulee pian lisää”, Ylinen lupaa.

Golfari pääsee jo nyt pelaamaan Kalifornian timantit: Pebble Beachin ja Spyglass Hillin. Thaimaan-ikävää poteva saa helpotusta kaiholleen kiertämällä Hua Hinissä sijaitsevan Black Mountainin. Myös Tukholman helmet Bro Hof ja Nya Ullna löytyvät kenttävalikoimasta.

Koneen ominaisuuksiin kuuluvat myös lähes rajoittamattomat mahdollisuudet erikoiskisoihin, joista pisin draivi, lähimmäksi lippua kilpailut ja tarkkuuslyönnit ovat suosituimmat.


Mikä SimWay?

SimWay

SimWay AB on ruotsalainen ohjelmistoalan yritys, joka on noussut maailman johtavaksi metsästys- ja ammuntasimulaattorien valmistajaksi. Laajentuminen golfiin oli luonnollinen jatkumo, sillä yritys on tehnyt pitkään yhteistyötä alan johtavien toimijoiden kanssa. SimWayn golfohjelmistoa käytetään esimerkiksi Top Golfin Toptracereissä ja Optishot Golfissa. “Tähän mennessä olemme luoneet yli sata kenttää ympäri maailman”, SimWayn Jussi Ylinen sanoo.
SimWay golfsimulaattorin pakettihinnat alkaen 14 900 € + alv.

Luvassa vilkas talvikausi 

Jussi Ylinen on kontaktoinut ja kiertänyt syksyn aikana kotimaisia golfkenttiä ja harjoittelukeskuksia,  ja vastaanotto on ollut positiivinen. Esimerkiksi Vierumäki Golf valitsi  monien vaihtoehtojen joukosta juuri SimWay Golfin.

”Golfopettajilla on paikka missä opettaa, Golfliiton leiriläisillä tilat missä harjoitella ja paikallisille aktiiviharrastajille talviharjoittelu on myös tärkeä sosiaalinen yhdysside”, Vierumäki Golfin toimitusjohtaja Jan Ruoho perustelee.

Ylinen uskoo, että golfsimulaattoreille löytyy kysyntää myös muiden lajien puolelta.

”Ruotsissa on jo havaittu, kuinka paljon synergiaa ja liikevaihtoa syntyy metsästys ja golfsimulaattorin yhdistelmällä sijoittamisella padel-hallien yhteyteen. Kannattavuus paranee ja asiakastyytyväisyys lisääntyy”, Ylinen kertoo.

”Tuote on saanut Suomessa Ruotsin tapaan positiivisen vastaanoton, mikä oli odotettua. Golf on nyt kovassa nosteessa ja talvikaudesta lajin osalta on tulossa ennätyksellisen vilkas”, Ylinen ennakoi.

Ulkomaille suuntautuvien golfmatkojen väheneminen ensi talvena avaa suuren mahdollisuuden golfiin liittyvään harjoittelun ja simulaattorigolfin volyymin kasvattamiseen.

”Tähän uskomme vahvasti. Golfsimulaattori tarjoaa koukuttavan tavan harjoitella, pelata, ja kilpailla sekä pitää yllä sosiaalisia suhteita.”

Simulaattorit yleistyvät kodeissa

Koronaepidemian takia talviharjoittelu ja pelaaminen tapahtuu talvikuukausina pitkälti kotimaassa. SimWay mahdollistaa sen, että harjoittelu ja pelaaminen voi olla samanaikaisesti tehokasta ja hauskaa myös pelikauden ulkopuolella.

Golfsimulaattori sopii myös kotikäyttöön. Monien kodeista löytyy jo puttaamiseen ja lähipeliin pyhitettyjä tiloja. Trendin uskotaan voimistuvan ja avaavan entistä enemmän markkinoita myös SimWaylle.

Lisätietoa: simway.fi

Etsi luettavaa