Hyppää sisältöön

Golfia televisiossa: LET:n jännittävä finaali ja DP World Tour -kausi alkaa kahden kisan voimin

Ursula Wikström ja Tiia Koivisto ovat loistavissa asemissa Ladies European Tourin rankingissa ennen päätöskilpailua. KUVAT: TRISTAN JONES JA MARK RUNNACLES / LET

Tiia Koivisto, Ursula Wikström ja Noora Komulainen päättävät tällä viikolla LET-kautensa, kun taas Sami Välimäki starttaa uuteen DPWT-kauteen.

Ladies European Tour kausi päättyy

Nouseeko Tiia Koivisto kymmenen sakkiin ja pystyykö Ursula Wikström parantamaan sijoitustaan Race to Costa del Sol -rankingissa? Tässä mielenkiintoisimmat kysymykset ennen Ladies European Tourin huomenna käynnistyvää nelipäivästä finaalikilpailua, joka pelataan Alferini Golfissa, Benahavisissa.

Koivisto on rankingissa 11:ntenä ja kymmenen joukkoon nouseminen toisi hänelle paikan LPGA-kiertueen finaalikarsinnassa. Wikström on puolestaan 18:ntena, kun hän kaksi kertaa onnistunut sijoittumaan kokonaispisteissä 17:nneksi.

Koiviston erottaa ennen kilpailun hieman alle 70 pistettä kymmenentenä olevasta Liz Youngista.

Kiertueen kokonaisvoitosta taistelevat ruotsalaiset Linn Grant ja Maja Stark. Grant johtaa rankingia vajaan 70 pisteen turvin ennen päätöskilpailua. Finaaliin otettiin 75 parasta pelaajaa rankingin perusteella.

Kolmas suomalainen, joka mahtui kisaan, on Noora Komulainen.

KILPAILUN LÄHETYSAJAT RUUtu+:lla

ViikonpäiväKellonaika
Torstai15.30–
Perjantai15.30–
Lauantai15.30–
Sunnuntai14.30–

Sami Välimäki aloittaa kautensa

DP World Tour -kausi 2021-22 päättyi sunnuntaina ja uusi kausi alkaa jo huomenna peräti kahden kilpailun voimin. Etelä-Afrikassa pelattavassa Joburg Openissa on mukana suomalaisista Sami Välimäki, joka starttaa kierrokselleen klo 6.50 Suomen aikaa.

Torstaina tv-lähetys alkaa kuitenkin vasta klo 12, joten suomalainen on ehtinyt pelata kierroksensa loppuun, ennen kuin lähetysvalot syttyvät. Sen sijaan perjantaina Välimäen ryhmä lähtee matkaan 11.50 eli juuri ennen lähetyksen käynnistymistä.

Pelaajisto DP World Tourin ja Sunshine Tourin yhteiskilpailussa ei ole kovinkaan nimekäs, mikä voi luvata hyvää Välimäen menestymistä ajatellen.

Kilpailun lähtöajat Elisa Viihde Viaplayssä ja V Sport Golf -kanavalla

ViikonpäiväKellonaika
Torstai12.00–17.30
Perjantai12.00–17.30
Lauantai12.00–17.00
Sunnuntai12.00–17.30

Kova miehitys Australiassa

Australian PGA Championship on saanut todella kovan pelaajiston, joista ylivoimaisesti nimekkäin LIV Golfiin siirtynyt The Open -voittaja Cameron Smith.

Smithin lisäksi maailmanlistalla sadan parhaan joukkoon mahtuvat Ryan Fox, Adam Scott, Lucas Herbert, Adrian Meronk, Min Woo Lee, Cameron Davis ja Marc Leishman. Voittajasuosikkeihin lukeutuvat myös Højgaardin veljekset Rasmus ja Nicolai.

Brisbanessa, Royal Queensland Golf Clubilla pelattava kisa tarjoaa katsottavaa aamuvirkuille, sillä aikaeron vuoksi lähetykset alkavat joka päivä klo 4.30 ja päättyy klo 9.00.

KILPAILUN LÄHETYSAJAT ELISA VIIHDE VIAPLAYSSÄ JA V SPORT GOLF -KANAVALLA

ViikonpäiväKellonaika
Torstai4.30–9.00
Perjantai4.30–9.00
Lauantai4.30–9.00
Sunnuntai4.30–9.00

Mainos

Black Week Golf Skyssä 21.11.–27.11.

Katso kaikki Black Week -tarjoukset.

Etsi luettavaa