Hyppää sisältöön

Golfia ruuhkattomassa Liettuassa – GoGolfin uudet yhteistyökentät esittelyssä

Liettuan Capitals Golf Club, European Center Golf Club ja V Golf Club sijaitsevat Liettuan Vilnassa.

Baltian maista eteläisin Liettua on mielenkiintoinen golfkohde vain reilun tunnin lennon päässä Suomesta. Golfkausi Liettuassa on suunnilleen samanpituinen kun Suomessa, Vilnassa voi golfata marraskuuhun asti.

Liettuan kentät ovat ruuhkattomia, sillä maassa on vain noin 600 rekisteröityä pelaajaa. Lyhyet lentomatkat Helsingistä Vilnaan sekä rauhalliset ja tasokkaat golfkentät takaavat virkistävän golfloman vaikkapa viikonlopuksi.

Näkemisen arvoisia nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Trakain linna ja Vilnan vanha kaupunki.

Capitals Golf Club

Capitals Golf Club

Capitals Golf Club

Peter Chamberlainin suunnittelema 18-reikäinen Capitals Golf Club on avattu vuonna 2006. Capitals Golf koostuu kahdesta erityyppisestä yhdeksän reiän kokonaisuudesta.

Etupuolen yhdeksän reikää eli Hillside sisältää korkeuseroja ja mahtavia näköaloja. Vastaavasti takaysin eli “The Valleyn” reititys sijaitsee alhaalla laaksossa järvien ja lampien rannalla. Kentän viheriöt ovat suuret ja väylät leveät.

Lue lisää kentästä.

European Center Golf Club

European Center Golf Club

European Center Golf Club

ECGK sijaitsee vain 25 minuutin ajomatkan päässä Vilnan vanhasta kaupungista. Se on kansainväliset vaatimukset täyttävä 18-reikäinen golfkenttä, joka soveltuu sekä aloitteleville että kokeneemmille golfareille.

Girija-järven rannalla sijaitsevien kauniiden luontomaisemien ja erilaisten vesiesteiden lisäksi golfkentän tekee ainutlaatuiseksi sen sijainti Euroopan maantieteellisessä keskipisteessä.

Lue lisää kentästä.
 

The V Golf Club

The V Golf Club

The V Golf Club

Kentän on suunnitellut Bob Hunt, ja sitä on luonnehdittu amerikkalaistyyppiseksi skotlantilaisilla links-piirteillä. Kentällä on lukuisia vesiesteitä ja siksi peliltä vaaditaankin enemmän tarkkuutta kuin pituutta. Kenttä tarjoaa haastetta kaikentasoisille golfareille.

V Clubilla on näyttävä klubirakennus järven rannalla.

Lue lisää kentästä.

Green fee + majoituspaketti Liettuaan: 3 yötä The V Golf Clubilla & green feet kaikille kolmelle kentälle 336 € /henkilö (kun min. 4 matkustajaa)

Etsi luettavaa