Hyppää sisältöön

Golfia tv:ssä vuorokaudet läpeensä – kolme suomalaista, kolmessa eri kilpailussa

Matilda Castren, Sami Välimäki ja Janne Kaske pelaavat tälläkin viikolla menestyksestä ja massista. KUVAT: GETTY IMAGES

Muutaman viikon tauon jälkeen päästään jälleen jännittämään paitsi suomalaisammattilaisten menestyksen myös ruutuajan puolesta.

Televisio täyttyy tällä viikolla golfista, sillä eri palvelut ja tv-kanavat näyttävät sangen avokätisesti eri kiertueiden osakilpailuja televisiossa.

Halutessaan penkkiurheilija voi jämähtää golflähetysten ääreen lähes vuorokaudet läpeensä, sillä kisoja pelataan torstaista alkaen eri puolella maapalloa ja eri aikavyöhykkeillä.

Suomalaisia on mukana kolme pelaajaa, kolmessa eri kilpailussa. Alla löydät eri kilpailujen lähetysajat televisiossa tällä viikolla.

Välimäki ainoana suomalaisena Keniassa

Muutaman viikon tauon jälkeen pelataan jälleen DP World Touria, jossa vuorossa on Magical Kenya Open.

Turnaukseen osallistuu Suomesta ainoastaan Sami Välimäki, joka valmistautui kilpailuun viime viikolla Barcelonassa valmentajansa Timo Karvisen kanssa.

Kalle SamoojaTapio Pulkkanen ja Mikko Korhonen eivät siis ota osaa 1,75 miljoonan euron kisaan. Sen sijaan viikon kuluttua torstaina starttaavassa Etelä-Afrikan-kisassa myös tämä kolmikko on Välimäen seurana.

LÄHETYSAJAT ELISA VIIHDE VIAPLAYLLÄ JA V SPORT GOLFISSA

ViikonpäiväKellonaika
Torstai12.00–18.00
Perjantai12.00–18.00
Lauantai11.30–17.00
Sunnuntai11.30–17.00
Magical Kenya Openin lähetysajat.

Kaske pelaa suomalaisille tutulla kentällä

Asian Tour jatkuu tällä viikolla Thaimaassa, jossa pelataan ensimmäinen International Seriesiin kuuluva kilpailu. International Series on kymmenen osakilpailun sarja, jossa pelataan kilpailuja paitsi Aasiassa myös Euroopassa.

Tätä kymmenen kilpailun sarjaa tukee Saudi-Arabian valtion omistama rahasto.

Palkintopotissa Thaimaassa on 1,5 miljoonaa dollaria, mikä on hyvin merkittävä summa Asian Tourille. Palkintorahoista on kilvoittelemassa myös Janne Kaske, joka on jo jonkin aikaa asunut Thaimaassa.

International Series Thailand pelataan Hua Hinissä, monelle suomalaiselle golfturistille tutulla Black Mountainin kentällä.

LÄHETYSAJAT ELISA VIIHDE VIAPLAYLLÄ JA V SPORT GOLFISSA

ViikonpäiväKellonaika
Torstai08.00–13.00
Perjantai08.00–13.00
Lauantai07.00–12.00
Sunnuntai07.00–12.00
International Series Thailandin lähetysajat.

PGA Tourilla kahden kisan viikko

PGA Tourin ohjelmassa on tällä viikolla aina mielenkiintoinen Arnold Palmer Invitational, joka käydään Bay Hill Club & Lodge -kentällä Floridassa.

Kilpailun viimevuotinen voittaja Bryson DeChambeau ei ole tänä vuonna puolustamassa mestaruuttaan, sillä draivikuningas on loukkaantuneena.

Kisassa ovat kuitenkin mukana muun muassa Rory McIlroy, Jon Rahm, Hideki Matsuyama, Viktor Hovland, Scottie Scheffler ja Will Zalatoris, joten luvassa on siis todellista golfin juhlaa.

Samaan aikaan PGA Tourilla pelataan Puerto Rico Open. Myös tämän kilpailun näyttää suorana Discovery+.

LÄHETYSAJAT DISCOVERY+ -PALVELUSSA

ViikonpäiväKellonaika
Torstai21.00–01.00
Perjantai21.00–01.00
Lauantai19.30–01.00
Sunnuntai19.30–01.00
Arnold Palmer Invitationalin päälähetyksen tv-ajat.

Langer ja Jimenez hallinneet Champions Touria

Perjantaista sunnuntaihin pelataan Champions Tourin Hoag Classic -kisa.

Seniorikiertueen alkukautta ovat hallinneet eurooppalaiset Miguel Angel Jimenez ja Bernhard Langer. Kolmesta ensimmäisestä kilpailusta Jimenez on voittanut kaksi ja Langer yhden. Tämän lisäksi Langerilla on yksi kakkossija ja kerran hän on sijoittunut kymmenenneksi.

Saa nähdä jatkuuko kaksikon ylivoima myös tässä kisassa, vai voiko esimerkiksi viime vuoden voittaja Ernie Els laittaa kampoihin?

LÄHETYSAJAT DISCOVERY+ -PALVELUSSA

ViikonpäiväKellonaika
Torstai01.00–03.00
Perjantai00.00–02.00
Lauantai23.30–02.00
Hoag Classicin lähetysajat

Matilda palaa tauon jälkeen

LPGA-kiertueen suomalaistähti Matilda Castren palaa tällä viikolla kisapaikalle, kun Singaporessa pelataan HSBC Women’s World Championship -kisa.

Sentosa Golf Clubilla pelattavassa kisassa pelataan neljä kierrosta, ja mukana on varsin nimekäs tähtikaarti, sillä maailmanlistan 20 parhaan joukosta puuttuu vain kourallinen pelaajia.

Matilda lähtee kilpailuun maailmanlistan sijalta 59. Parhaimmillaan hän on ollut listalla 43:ntena. Castren, 27, on LPGA-kiertueen rankingissa sijalla 27.

LÄHETYSAJAT ELISA VIIHDE VIAPLAYLLÄ JA V SPORT GOLFISSA

ViikonpäiväKellonaika
Torstai04.30–10.00
Perjantai04.30–10.00
Lauantai04.30–10.00
Sunnuntai04.30–10.00
HSBC Women’s World Championshipin lähetysajat

MAINOS. DP World Tour ja LPGA on katsottavissa suorana Elisa Viihde Viaplaystä. Tästä palveluun >>

Etsi luettavaa