Hyppää sisältöön

Golfbägi mahtuu Hondamiehen auton takaluukkuun

Kaj Tikka kertoo GoExpo Golfissa Hondan mallistosta ja kuuntelee golfarien näkemyksiä sekä toiveita seuraavan autonsa osalta

Honda on ollut aktiivisesti mukana suomalaisessa golfissa jo 1980-luvulta. GoExpo Golfin osastolla käy hyvä kuhina, golfareille hyvin merkittävä valintakriteeri on se, mahtuuko bägi puumailoineen takaluukkuun.

Hondan myyntijohtaja Kaj Tikka vei alkuviikosta parhaat myyjänsä  Madridiiin seuraamaan Champios Leaguen peliä Real Madrid – Manchester City (1-2).  Perjantaista sunnuntaihin Tikka on isännöinyt GoExpo Golfissa Hondan osastoa.

Esittelyssä on Hondan uusin, keväällä markkinoille tullut CR-V Hybrid, maaliskuussa mallisto täydentyy Honda e- sähköautolla sekä Honda Jazz Hybridillä.

”Messut ovat meille erittäin toimiva tapa pitää yllä ja rakentaa uusia kontakteja asiakkaisiimme. Ihmisten kynnys tulla osastolle ja istua autoon, vaihtaa ajatuksia ja kysellä autoista sekä autoilun tulevaisuudesta on hyvin alhainen. Aika menee kuin siivillä, ihmiset ovat messuilla hyväntuulisia ja sopivassa moodissa tutustumaan tuotteisiimme.”

”Nopeasti eteenpäin menevällä alalla hyvin yleisiä keskustelunaiheita ovat jo uudet määritelmät, hybridit, sähköautot, sekä näkymät siitä, mihin autoilussa ollaan menossa”, Kaj Tikka tietää.

Honda on hybridi -ja sähkökäyttöisten autojen kehittämisessä edelläkävijä.

”Vuonna 2022 mallistomme on täysin sähköinen”, Tikka tiivistää pitkään kestäneen kehitysvaiheen lähitulevaisuutta.

Honda Classic kerää maailman parhaat yhteen

Viikonloppuna pelataan PGA Tourilla yhtä kiertueen ”klassikoista”, Honda Classicia Floridan West Palm Beachissa. Ennen viimeistä päivää kisaa johtaa Tommy Fleetwood.

”Kilpailun nimi kertoo paljon. Hondalla on rikas historia ja hyvä brändi  meillä ja maailmalla.”

Suomessa Honda oli vahvasti mukana kilpagolfin kumppanina jo 1980-luvulla.  Tällä vuosituhannella Honda toimi vuosikymmenen ajan Finnish Tourin kumppanina, yhtä pitkään pelattiin automerkin amatööreille suunnattua kilpailua ympäri Suomen.

”Golfarit ovat meille tärkeä kohderyhmä ja tilavat automme antavat meille merkittäviä kilpailuetuja. Oleellisin niistä on takaluukun tilavuus. Kaikkiin automalleihimme pienintä lukuunottamatta mahtuu vähintään kaksi bägiä puumailoineen poikittain. Se on yksinkertaista vaivattomuutta, jota golfarit todellakin arvostavat”, Kaj Tikka painottaa.

Messukeskuksessa ”bägitestejä” on tehty ja lupaus todettu paikkansa pitäväksi useaan otteeseen.

Arvonnassa palkintona Taylor Maden putteri

”Messuilta saamme hyvän määrän kontakteja, kiinnostuneet ohjataan jälleenmyyjillemme koeajoon. GoExpo on meille hyvin luontainen ja välitön tapa pitää kontaktia kuluttajiin ja luoda uusia kontakteja”, Tikka kertaa.

Puttiviheriö on käytössä ja kaikkien osastolla kävijöiden kesken arvotaan Taylor Maden putteri.

Pelikaudella 2020 Honda on edellisen vuoden malliin GoGolfin kumppani kilpailukiertueilla. Autot tulevat olemaan näkyvästi esillä myös GoGolf-rangella Leppävaarassa.

”Edellisen vuoden kokemukset olivat todella rohkaisevia. Leppävaarassa tulemme olemaan näkyvästi läsnä, koeajoista sekä Hondan järjestämistä tilaisuuksista informoidaan kevään edetessä”, Kaj Tikka kertoo haastattelun lopuksi.

GoExpo Golf

Honda

Etsi luettavaa