Hyppää sisältöön

Golfammattilaisen ampunut epäilty kolmoismurhaaja jäi poliisin haaviin: motiivi vielä epäselvä

Veriteko golfkentällä on järkyttänyt golfyhteisöä Yhdysvalloissa.

Poliisi on pidättänyt pakomatkalla olleen kolmoismurhaajan. Yksi uhreista oli golfammattilainen, joka joutui veriteon uhriksi mentyään selvittämään tilannetta, jossa auto oli juuttunut yhdellä golfkentän viheriöistä.

Viime viikonvaihteessa ammuttiin lähellä Atlantaa sijaitsevan Pinetree Country Clubin golfjohtaja, PGA pro Gene Siller. Torstaina iltapäivällä paikallista aikaa poliisi pidätti karkumatkalla olleen tekijän, kertoo uutiskanava CNN verkkosivuillaan.

Poliisi teki töitä kellon ympäri saadaakseen kiinni kolmoismurhasta epäillyn tekijän. Siller joutui veriteon kohteeksi, kun hän meni tarkistamaan golfkentälle tilannetta, jossa valkoinen avolava-auto oli jäänyt jumiin yhdelle viheriöistä ilmeisesti pohjastaan. 

Siller tuli ammutuksi viheriölle ja tekijä pakeni paikalta jalan. Poliisit löysivät auton lavalta kaksi muuta ruumista.

”Monet etsivät ovat kirjaimellisesti nukkuneet toimistolla selvittääkseen tekijän”, kiitteli Cobb Countyn poliisipäällikkö Tim Cox CNN:lle.

Tutkijoiden mukaan epäilty mies toimi yksin. Nyt poliisi pyrkii selvittämään motiivia muun muassa paikallista golfyhteisöä järkyttäneelle teolle. Aiemmin poliisi on kertonut, että golfammattilainen joutui murhatuksi, koska joutui todistamaan rikoksia.

Golfammattilainen ja tekijä eivät tunteneet toisiaan. Nyt poliisi pyrkii selvittämään, millainen yhteys tekijällä oli kahteen muuhun uhriin.

Veriteon lisäksi poliisi epäilee tekijää kolmesta pahoinpitelystä ja kahdesta vapaudenriistosta.

Epäily on poliisin huostassa, ja häntä odottaa vangitsemisoikeudenkäynti vielä tänä iltana.

Siller, jota jäivät kaipaamaan vaimo sekä 6- ja 7-vuotiaat lapset, haudataan maanantaina. Hänen perheensä talouden tukemiseksi on järjestetty nettikeräys, johon on kerätty kuudessa päivässä lähes 680 000 dollaria.

Etsi luettavaa